امکان سنجی پیاده سازی روش مدیریت فروش از طریق تأمین کننده در نظام تامین کالای فروشگاههای شهروند

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: دومین کنفرانس لجستیک و زنجیره تامین
  • کد COI اختصاصی: NCLSC02_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2990
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم دهقان

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع پل یتکنیک تهران

بهروز کریمی

چکیده

مدیریت زنجیره تأمین تلفیقی از فرآیندهای اصلی کسب و کار بین مصر فکننده نهایی و تأمین کننده است و ازوظایفی نظیرتولید محصول، خدمات و اطلاعاتی که ارزش افزوده برای مشتری و ذینفعان به ارمغان م یآورد، تشکیل یافته است. تحولات سریع اینترنتی، تغییرات چشمگیری در تعاریف مرسوم از سازنده ها، تأمین کنند هها و مصرف کننده ها ایجاد کرده است. رویکردهای جدید مدیریت زنجیره، سازماندهی زنجیره تامین را در قالب عناصر هوشمند هماهنگ موجب شده است. هدف این تحقیق، بررسی و شناسایی مدل(مدلهای) مناسب سیست مهای زنجیر هتأمین مشارکتی تأمی نکنن دگا ن و تولی دکنندگان در فروشگا ههای شهروند است. در ابتدا کلیاتی درباره مدیریت زنجیره تأمین و ضرورت ایجاد و استفاده از زنجیره تأمین مشارکتی بیان می شود و در ادامه معرفی سیستم مدیریت موجودی توسط تأمین کننده (VMI) و تشریح پارامترهای عملکرد مدیریت موجودی برای سنجش کارایی عملکرد سیستم VMI در برابر سیست مهای کششی- فشاری مرسوم، ارائه شده است. سپس به بررسی مزایا و چالشهای مدل پرداخته و راهکارهایی برای غلبه بر محدودیتها ارائه شده و در نهایت مدل تکمیلی پیشنهاد شده که در راستای بهبود مدل قبلی گام برداشته است .

کلیدواژه ها

موجودی تحت کنترل تامین کننده (VMI) ، مدیریت زنجیره عرضه (supply chain) Management ، برنامه ریزی منابع مواد (Material Resource Planning) ، سیستمهای تولید بهنگام (Just in Time)

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.