نقش تعلیم و تربیت و اثر بخشی آن در ازدواج

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مدیریت،روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: MPHCONF04_286
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 501
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بابایی

دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی، دانشگاه تهران،

مجید محمودی

فارغ التحصیل کارشناسی برق، دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

ازدواج موفق، یکی از اساسی ترین نیازهای بشر است. خانواده، هسته اولیه ی تشکیل جوامع بشری است. ازدواج یکی از مهم ترین وقایع در زندگی هر انسانی است و در زمرهی پیچیدهترین روابط انسانی قرار دارد که قدمت آن به اندازه تاریخ بشر است. در حالیکه جهان با شتاب توصیف ناپذیری به سوی صنعتی شدن و جهانی عاری از دشواری و سختی و تحولات عمیق فن آوری در حال حرکت است، همچنان موضوع ازدواج، موضوعی در خور توجه به حساب می آید. امروزه مساله ازدواج و تشکیل خانواده با توجه به تغییر و تحولات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی در جامعه از جمله گسترش فرهنگ تجمل گرایی، فاصله افتادن بین ارزشهای والدین و فرزندان، بالا رفتن سن ازدواج بنا به دلایل مختلف اقتصادی، اجتماعی و ... با چالش جدی روبرو شده است. اصالت خانوادگی به عنوان یکی از معیارهای اصلی ازدواج، همواره از برجسته ترین ملاکهای جامعه در انتخاب همسر بوده است که در این مقاله به اهمیت و ضرورت اصالت خانواده در انتخاب همسر پرداخته شده است. یکی از مهم ترین عوامل اصلی در ازدواج، نقش خانواده میباشد. قرار گرفتن در معرض تجارب منفی در خانواده با افزایش خطر مشکلات ارتباطی و زناشویی در فرزندان هنگامی که بزرگ می شوند و تشکیل خانواده میدهند همراه است. موارد مهمی که در شناخت شرایط خانوادگی طرف مقابل مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد تعداد اعضای خانواده آن فرد است. مقالهی حاضر که به روش توصیفی کتابخانه ای گردآوری و تدوین شده است و فاقد اطلاعات کمی و آماری می باشد، به بررسی نقش حساس خانواده و آثار آن در ازدواج فرزندان و رابطه بین والدین، فرزندان و ازدواج پرداخته و سعی بر این داشته تا ضمن آشنایی اجمالی پیرامون اهمیت خانواده و ازدواج نهایتا توانست انتخاب صحیحی را در زمینه ی همسرگزینی داشت.

کلیدواژه ها

خانواده، ازدواج، فرزند، نقش خانواده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.