بررسی روابط ساختاری میان مولفه های کیفیت سیستم های اطلاعاتی، استفاده کاربر و نتایج سازمانی در محیط های آموزشی (مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی – واحد های استان مازندران)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مدیریت،روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: MPHCONF04_281
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 382
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبداله علی اسماعیلی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بابل

محمد یوسفی

دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد بابل

چکیده

هدف از پژوهش حاضر، بررسی روابط ساختاری میان مولفه های کیفیت سیستم های اطلاعاتی، استفاده کاربر و نتایج سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی – واحد های استان مازندران بود. تحقیق از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش، توصیفی- پیمایشی می باشد. جامعه آماری، شامل اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد های استان مازندران در زمستان سال 1396، به تعداد 1650 نفر 375) زن و 1275 مرد) بوده و پژوهش بر اساس داده های جمع آوری شده از 312 تن از آزمودنی ها، بر اساس فرمول کوکران با روش نمونه گیری طبقه ای نسبی، انجام گردید. برای آزمون فرضیه های پژوهش از نرم افزار AMOS و تحلیل عاملی تائیدی استفاده شد. یافته ها نشان داد، با توجه به نتایج حاصل از ضرایب استاندارد، مقادیر t و مقدار Sig در تحلیل عاملی تائیدی، متغیرهای کیفیت سیستم، کیفیت اطلاعات و کیفیت خدمات با استفاده (بکارگیری) از سیستم های اطلاعاتی، متغیرهای کیفیت اطلاعات و کیفیت خدمات با رضایت استفاده کننده از سیستم های اطلاعاتی و همچنین، متغیرهای استفاده از سیستم های اطلاعاتی و رضایت استفاده کننده از اطلاعات با نتایج سازمانی، رابطه معنادار و مثبتی داشته، پس فرضیه های اول، دوم، سوم، پنجم، ششم، هشتم و نهم تحقیق، تایید گردید. در فرضیه های چهارم و هفتم تحقیق، متغیر کیفیت سیستم با رضایت استفاده کننده از اطلاعات و رضایت استفاده کننده از سیستم های اطلاعاتی با استفاده از سیستم های اطلاعاتی، فاقد رابطه معنادار بوده، پس فرضیه های مذکور، رد گردید.

کلیدواژه ها

اطلاعات، سیستم های اطلاعاتی، دانشگاه آزاد اسلامی – واحد های استان مازندران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.