شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر اعتماد دریافت کنندگان پیامک های تبلیغاتی از طریق تلفن همراه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مدیریت،روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: MPHCONF04_206
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 328
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامعی مسرور

گروه مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد امیدیه،ایران

رضا ضیایی

دانشجوی کارشناسی ارشد،مدیریت بازرگانی،گرایش بازاریابی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

خسرو ناصریان

دانشجوی کارشناسی ارشد،مدیریت بازرگانی،گرایش بازاریابی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه

چکیده

با توجه به گسترش روزافزون کاربران تلفن همراه، استفاده از روشهای مختلف تبلیغات و فروش از طریق این وسیله ارتباطی به شدت روبه افزایش است، بهگونهای که تجارت سیار به یکی از زیربخشهای مهم تجارت الکترونیکی تبدیل شده است. اعتماد افراد به تبلیغاتی که از طریق تلفن همراه دریافت میکنند، عامل کلیدی موفقیت ارسال کنندگان پیامک های تبلیغاتی در جلب توجه دریافت کنندگان و عدم اعتماد، مهمترین عامل بازدارنده برای مشارکت مشتریان در تجارت تلفن همراه است. از این رو ایجاد اعتماد در مشتریان، یکی از موضوعات مهم مورد توجه فعالان حوزه تجارت سیار محسوب میشود. در این پژوهش مبتنی بر بررسی ادبیات و اخذ نظرات خبرگان موضوعی عوامل هفت گانه باورپذیری، مزیت ادراکی، کیفیت اطلاعات، مربوط بودن، پشتیبانی از طریق سایر منابع، تجربیات قبلی و اعتبار منبع ارسالی، به عنوان عوامل موثر بر اعتماد دریافت کنندگان پیامکهای تبلیغاتی شناسایی شد. همچنین مبتنی بر داده های استخراجی از نمونه ای شامل 50 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاههای تهران، اولویت بندی عوامل صورت پذیرفت که نتایج نشان دهنده آن بود که به ترتیب مزیت ادراکی، تجربیات قبلی، پشتیبانی سایر منابع، باورپذیری، کیفیت اطلاعات، مربوط بودن پیامک و اعتبار منبع بیشترین تاثیر را در ایجاد اعتماد در دریافت کنندگان پیامکهای تبلیغاتی از طریق تلفن همراه دارا میباشند.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی، تجارت سیار، اعتماد، پیامکهای تبلیغاتی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.