ارائه لایه امنیتی بر اساس مدل ارتباطی معماری شبکھ جھت بھبود امنیت اینترنت اشیاء
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی دانش بنیان و نوآوری در حوزه مهندسی کامپیوتر و برق
- کد COI اختصاصی: KBEI04_202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 460
نویسندگان
دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات، موسسه غیاث الدین جمشید کاشانی آبیک، قزوین، ایران
دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات، موسسه غیاث الدین جمشید کاشانی آبیک، قزوین، ایران
دانشکده فنی و مهندسی، مدرس موسسه آموزش عالی بصیر آبیک آبیک، قزوین، ایران
دانشکده فنی و مهندسی، مدرس موسسه غیاث الدین جمشید کاشانی آبیک، قزوین، ایران
چکیده
دنیای مهیج فناوری اطلاعات بر اساس مفاهیم اینترنت اشیاء گام بزرگی در تحول جهان برداشته است. اینترنت اشیاء، در هر دستگاه متصل میتواند یک درگاه احتمالی به زیرساخت یا داده های شخصی باشد. ازاینرو، امنیت و نگرانی های پیرامون آن، مهمترین دغدغه در این حوزه محسوب میشوند. به همین دلیل، با ورود پیچیدگی، نقاط ضعف امنیتی و آسیب پذیری های احتمالی در مواردی مانند قابلیت همکاری، ترکیبات و تصمیم گیریهای خودگردان باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد. جهت رفع و بهبود پیچیدگیها، خطرات حریم خصوصی در اینترنت اشیاء باید بررسی انجام شود . در اینترنت اشیاء، اکثر اطلاعات موجود مربوط به اطلاعات شخصی از قبیل تاریخ تولد، مکان و بودجه هستند. این یک ویژگی چالش برانگیز داده ابری است و حرفه ای های مربوط به امنیت باید تضمین کننده خطرات احتمالی به مجموعه داده ها باشند. این مقاله بر روی طرح تکنیکی معماری امنیتی اینترنت اشیاء بر اساس ایجاد یک لایه امنیتی تمرکز دارد. امنیت در اینترنت اشیاء باید از ابتدایی ترین مرحله طراحی تا خدمات در حال اجرا پاسخ داده شود. لایه پیشنهادی در این مقاله باعث بهبود تائید اعتبار داده ها و تصدیق هویت منابع شده است. ازاینرو، میتواند مانند یک خروجی برای دیگر لایه های معماری امنیتی عمل کند.کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء، امنیت، معماری امنیتی، لایه امنیتی، ارتباطات در اینترنت اشیاء.اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.