ورزش وتندرستی ازدیدگاه اسلام

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم ورزشی و سلامت
  • کد COI اختصاصی: SHTHCONF01_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 577
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین یعقوبی

کارشناسی ارشد تربیت بدنی وعلوم ورزشی،دانشگاه بزرگمهر قائنات،ایران

سعید پاکنهاد

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی عمران ، دانشگاه بزرگمهر قائنات،ایران

چکیده

در آیین مقدس اسلام، بر خلاف بسیاری از آیین های دیگر، بدن آدمی مورد تحقیر نیست. اسلام بدن انسان را چیزی بی ارزش نمی شمارد، زیرا بدن انسان ابزار تکامل روح است. تحقیر بدن، در حکم تحقیر شخصیت آدمی است و کسی که مرتکب این عمل شود، مستوجب کیفر و قصاص است.اسلام برای صحت و سلامتی، ارزش و اهمیت ویژه ای قایل بوده و از این رو فقه و سن6ت اسلامی از مطالب و دستور العمل هایی در این زمینه مملو6 است. از طرفی، رابطه تنگاتنگی بین ورزش و سلامتی وجود دارد، به گونه ای که به طور معمول کلمه ورزش به کلمه تربیت بدنی عطف شده و گفته می شود: ورزش و تربیت بدنی. یکی از مهم ترین عوامل اهمیت ورزش در این است که موجب ایجاد، تقویت و یا حفظ سلامتی می شود؛ بنابر این، چنان چه ورزش به گونه ای باشد که برای سلامتی انسان زیان آور باشد و یا ورزشکار آن قدر در راه ورزش به خود فشار آورد که سلامتی اش در مخاطره قرار گیرد، از نظر اسلام و همچنین عقلانی عالم، مردود خواهد بود.دراین مقاله به بررسی دیدگاه اسلام وائمه معصومین پیرامون سلامتی و ورزش پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

ورزش،تربیت بدنی،تکامل روح،سلامتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.