ارتباط بین بازارگرایی با عملکرد شرکت های تولید کننده لوازم ورزشی و نقش میانجی گرایانه استراتژی های تمایز و رهبری هزینه
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم ورزشی و سلامت
- کد COI اختصاصی: SHTHCONF01_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 529
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران
چکیده
هدف این پژوهش، تعیین ارتباط بین بازارگرایی با عملکرد شرکت های تولید کننده لوازم ورزشی و نقش میانجی گرایانه استراتژی های تمایز و رهبری هزینه در ارتباط با شرکت های تولیده کننده لوازم ورزشی استان آذربایجان شرقی می باشد. پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش، توصیفی- همبستگی میباشد که به صورت پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق را کلیه کارکنان شرکت های تولیده کننده لوازم ورزشی استان به تعداد 205 نفر تشکیل می دهند. در این تحقیق از روش سرشماری استفاده شده است. ابزار گردآوری اطلاعات در این تحقیق پرسشنامه های استاندارد بازارگرایی نرور و اسلاتر، علمکرد پارسونز و استراتژیهای تمایز و رهبری هزینه زمانی می باشد. پایایی درونی از طریق ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب 0/725، 0/812 و 0/759 بدست آمد. با توجه به نرمال بودن توزیع داده ها از روش ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه برای آزمون فرضیه ها استفاده شد. نتایج تحلیل داده ها نشان داد که بین بازارگرایی و استراتژی های تمایز و رهبری هزینه با عملکرد شرکت های تولید کننده لوازم ورزشی استان آذربایجان شرقی رابطه معنی دار وجود دارد. همچنین، بین دو مولفه بازارگرایی(مشتری گرایی و رقابت گرایی) با عملکرد شرکت های تولید کننده لوازم ورزشی استان آذربایجان شرقی رابطه معنی دار مشاهده گردید. بین هماهنگی بین بخشی با عملکرد شرکت ها، رایطه معنا داری مشاهد نشد.کلیدواژه ها
بازارگرایی، استراتژی های تمایز ، رهبری هزینه، شرکت های تولید محصولات ورزشی.مقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.