ارتباط خودکار آمدی با عملکرد معلمان تربیت بدنی آموزش و پرورش منطقه 17 تهران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم ورزشی و سلامت
- کد COI اختصاصی: SHTHCONF01_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 607
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی،
استاد مدیریت ورزشی،
چکیده
هدف پژوهش ارتباط خودکارآمدی با عملکرد معلمان تربیت بدنی آموزش و پرورش منطقه 17 تهران میباشد.این پژوهش از نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش شامل معلمان (زن و مرد) تربیت بدنی مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم آموزش و پرورش منقطه 17 تهران در سال 1393-94 که 23 نفر مرد و 34 نفر زن می باشد و به علت محدود بودن جامعه آماری، تعداد نمونه با جامعه آماری برابربود. برای اندازه گیری داده ها از پرسشنامه خودکار آمدی جفری مارتین(( 2003 و همچنین متغیر عملکرد توسط فرم ارزیابی عملکرد سالانه معلمان اندازه گیری شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از میانگین، جداول فراوانی، درصد فراوانی شاخصهای پراکندگی و انحراف استاندارد در آمار توصیفی و از آزمون کالموگروف اسمیرنوف ، آزمون پیرسون در خصوص رابطه متغیرها، در آمار استنباطی استفاده گردید.یافته های تحقیق نشان میدهد، بین خودکارآمدی با عملکرد با توجه به (r=0/003 , sig=0/98)، بین خودکارآمدی با عملکرد(به تفکیک جنسیت) با توجه به((r=0/02 , sig=0/95 مردان و (r=0/007 , sig=0/97) زنان، در مقایسه با α =0/05 از نظر آماری ارتباط معنادار وجود ندارد.نتایج پژوهش حاکی از آن است که به نظر میرسد مشکل اصلی عدم ارتباطات، بخاطر فرم ارزیابی عملکرد معلمان تربیت بدنی باشد، چرا که این فرم معیار مناسبی برای سنجش عملکرد معلمان تربیت بدنی نبوده و در ضمن مصلحت اندیشی و اعمال نفوذ مدیران و معلمان نیز در این خصوص مزید بر علت عدم کارایی فرم ارزیابی معلمان گردد.کلیدواژه ها
معلمان تربیت بدنی، خودکارآمدی، عملکردمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.