ارتباط وفاداری به برند و کیفیت خدمات اماکن تندرستی شهردزفول
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش بین المللی افق های نوین در علوم ورزشی و سلامت
- کد COI اختصاصی: SHTHCONF01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 694
نویسندگان
استادیاردانشگاه پیام نور
استادیاردانشگاه پیام نور
دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه پیام نور
چکیده
هدف کلی از این پژوهش بررسی ارتباط وفاداری به برند و کیفیت خدمات اماکن تندرستی شهردزفول می باشد. این تحقیق به لحاظ هدف از نوع کاربردی بوده و از لحاظ روش تحقیق جزو تحقیقات توصیفی-پیمایشی بصورت همبستگی می باشد. جامعه آماری این تحقیق شامل تمامی مشتریان اماکن ورزشی شهر دزفول هستند. ازآنجایی که تعداد مشخصی در دسترس محقق نبود با توجه به جدول کرجسی و مورگان 384 نفر در شرایط نامشخص در نظر گرفته شد برای اندازه گیری متغیرهای تحقیق از پرسشنامه استاندارد ویلیامز 2010 استفاده شده است که دارای 67سوال با مقیاس 7 ارزشی لیکرت می باشد و پاسخ هر سوال بر یک مقیاس هفت درجه ای از کاملا موافقم (1) تا کاملا مخالفم (7) مشخص می شود .(α=0/89) جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی برای طبقه بندی یافته ها و برای آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون کلموگروف اسمیرنوف جهت طبیعی بودن توزیع داده ها و آزمون اسپیرمن، با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 18 به عمل آمد. براساس یافته های پژوهش آزمون همبستگی اسپیرمن برای دومتغیر وفاداری به برند و کیفیت خدمات اماکن تندرستی شهر دزفول که برابر 0,626 است، مثبت می باشد ، همبستگی موجود بین دو متغیر مثبت می باشد یعنی این دو متغیر دارای رابطه ی مستقیم هستند. نتایج نشان می دهد که ارتقا هریک از این مولفه ها موجب افزایش میزان وفاداری به برند می شود که این موجب مزایای زیادی از جمله کاهش هزینه های جذب مشتریان جدید، کاهش حساسیت مشتریان به تغییرات و قیمت ها، افزایش موانع برای ورود رقبای جدید و رشد درآمد را در پی خواهد داشت.کلیدواژه ها
کیفیت خدمات ، برند ،اماکن تندرستی، وفاداری به برندمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.