اهمیت به کارگیری انرژیهای تجدیدپذیر در زیر ساختهای شهری و تاثیر آن در کاهش آلودگی های زیست محیطی شهرها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOCS02_237
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 390
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد طیبی راد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

افشین قربانی پارام

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

چکیده

امروزه افزایش سوختهای فسیلی تاثیر جدی و مضری بر روی محیط زیست شهری گذاشته است. به طوری که باعث افزایش خطرات سلامتی برای ساکنان شهری و تغییر مخاطر آمیز شرایط جوی شهرها شده است. اگر مدیران شهری و دست اندرکاران و برنامه ریران توسعه شهری برنامه منظم و منطقی در ارتباط با استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر نداشته نباشند در آینده با چالش بزرگ زیست محیطی مواجه شده و به توسعه پایدار شهری دست نمییابند. لذا اهمیت برنامه ریزی در جهت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در محیطهای شهری اجتناب ناپذیر است. با توجه به اهمیت موضوع، این پژوهش به بررسی اهمیت به کارگیری انرژیهای تجدیدپذیر در زیر ساختهای شهری و تاثیر آن در کاهش آلودگیهای زیست محیطی شهرها میپردازد. نوع پژوهش تحلیلی میباشد. نتایج پژوهش نشان داد که انرژیهای تجدیدپذیر نقش مهمی در آینده شهرها خواهند داشت. توسعه سیستمهای انرژی تجدیدپذیر منجر به حل مسائل مهمی شهری از جمله ارتقاء منبع انرژی قابل اعتماد و سوخت ارگانیک مقرون به صرفه، حل مشکلات انرژی محلی و منبع آب، افزایش استاندارد زندگی شهری و سطح اشتغال جمعیت، تضمین توسعه پایدار شهری و... خواهد شد. انرژیهای تجدیدپذیر نقش قابل ملاحظه ای در کاهش آلودگی زیست محیطی شهرها خواهد داشت. استفاده از انرژی تجدید پذیر فرصتهای بی نظیری را در زمینه امنیت انرژی، توسعه اقتصادی و اجتماعی شهری، دسترسی به انرژی پاک، کاهش تغییرات آب و هوایی را فراهم میکند.

کلیدواژه ها

انرژی تجدید پذیر، زیرساختهای شهری، کاهش آلودگی، محیط زیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.