بررسی استراتژی بازاریابی داخلی، و ارائه راهکارهایی برای بهبود فروش داخلی و صادرات محصولات مطالعه موردی شرکت تعاونی باغداران قائمشهر

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت، حسابداری و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CMABD01_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 655
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نورعلی بابائی آهنگری

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیرت بازرگانی بازاریابی، موسسه آموزش عالی فروردین

عباس نادری

مدرس موسسه آموزش عالی فروردین

چکیده

این تحقیق با بررسی ادبیات موضوع، ابتدا مفهوم و انواع استراتژی های ورود به بازارهای خارجی را معرفی و آن ها را به سه دسته کلی؛ استراتژی های صادراتی، استراتژی های غیر صادراتی و استراتژی های بینابینی تقسیم نموده است. جامعه آماری شامل 41 نفر از اعضاء، هیئت مدیره و مدیرعامل و اعضای اتحادیه باغداران قائم شهر که در کار صادرات مرکبات تجربه داشته بودند انتخاب و با استفاده از فرمول کوکران نمونه پژوهش شامل 37 نفر به دست آمد. جهت جمع آوری داده ها، از پرسشنامه های استاندارد دهقان و پیرسون در موردبررسی متغیرهای تاثیرگذار بر انتخاب استراتژی های ورود به بازارهای خارجی استفاده شد. جهت تجزیه وتحلیل داده ها و آزمون فرضیه های مطرح شده در این تحقیق، از روش های آماری توصیفی و آمار استنباطی چون آزمون فریدمن و آزمون های معناداری و از نرم افزار SPSS18 استفاده شد. بررسی ها در سطح 95 درصد اطمینان نشان داد که عدم قطعیت کشور مقصد، عدم قطعیت بازار محصول، عدم قطعیت رقابتی، عدم قطعیت در رفتار رقبای احتمالی، تجربه بین المللی، دانش فنی، مهارت بازاریابی، میزان سرمایه گذاری کل، شدت رقابت صنعت، ماهیت فعالیت و جذابیت مکان عوامل موثری در انتخاب استراتژی صادرات مستقیم (تولید در داخل و توزیع به خارج) اتحادیه باغداران قائم شهر جهت ورود به بازارهای بین المللی است.

کلیدواژه ها

استراتژی های ورود به بازارهای خارجی، متغیرهای تاثیرگذار بر استراتژی ورود به بازارهای بین المللی، اتحادیه باغداران قائم شهر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.