تامین امنیت در برنامه های کاربردی غنی شده ی تحت وب

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین کنفرانس دانشجویی فناوری اطلاعات ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCIT01_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3126
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ضیاالدین نجفیان

دانشجوی رشته فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان

نگار عربی

دانشجوی رشته فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان

چکیده

با ورود برنامه های کاربردی غنی شده ی تحت وب به عرصه ی اینترنت ، کاربران پا به دنیای جدیدی از فضای سایبری گذاشتند که تا قبل از آن تنها در نرم افزارهای دسکتاپی خود تجربه نموده بودند. امروزه استفاده از این برنامه های کاربردی به اندازه ای گسترش یافته که دیگر مرز بین برنامه های کاربردی میزکار و برنامه های کاربردی تحت وب برای کاربران محسوس نمی باشد بنابراین همانطور که تامین امنیت کاربر در میزکار رایانه ی خود امری مههم تلقی می شود تامین امنیت کاربران دراین گونه برنامه های کاربردی با توجه به فضای ناامن وب نیز حیاتی به نظر می رسد دراین مقاله سعی شده است که بعد از تعریف کوتاه این نوع برنامه های کاربردی و معرفی و بیان نقاط ضعف و قوت مهمترین چارچوب های پیاده سازی آنها به بررسی راهکارهای تامین امنیت در اینگونه برنامه ها پرداخته شود و دراین راستا در انتهاب مقاله نیز پیشنهاداتی به کاربران و توسعه دهندگان ارائه خواهد شد.

کلیدواژه ها

برنامه های کاربردی غنی شده ی تحت وب، امنیت ، RIA ، Securing RIA ، RIA Framework ،WEB2.0

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.