مدل ارتباطی پذیرش فناوری اطلاعات و نگرش خرید اینترنتی با کیفیت خرده فروشی در مشتریان برندهای ورزشی منتخب

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در تربیت بدنی، علوم ورزشی و قهرمانی
  • کد COI اختصاصی: PESSO03_099
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 506
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه عینی

گروه تربیت بدنی، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

مریم آقاخانبابائی

استادیار گروه تربیت بدنی، دانشکده علوم انسانی، واحد رودان، دانشگاه آزاد اسلامی، رودان، ایران.

چکیده

این پژوهش با هدف تحلیل مدل ارتباطی پذیرش فناوری اطلاعات و نگرش خرید اینترنتی با کیفیت خرده فروشی در مشتریان برندهای ورزشی منتخب انجام شد. روش تحقیق، توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری پژوهش، کلیهی مشتریان نمایندگی برندهای آدیداس، نایک، ریبوک، پوما که عضو صفحه اینستاگرام آن برند بودند. تعداد 385 نفر براساس جدول مورگان به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار مورداستفاده تحقیق پرسشنامه های استاندارد کیفیت خدمات خرده فروشی کیم و جین(2002) ، نگرش به خرید اینترنتی قاضی سعیدی و همکاران(2007)، گرایش به فناوری اطلاعات بر اساس مدل دیویس بود. پایایی پرسشنامه های گرایش به فناوری اطلاعات، کیفیت خدمات خرده فروشی و نگرش به خرید اینترنتی به ترتیب برابر با 0/83 ، 0/84، 0/84 به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل دادهها از آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار و ...) و آمار استنباطی (آزمون تحلیل عاملی، روششناسی معادلات ساختاری) استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان داد پذیرش فناوری اطلاعات و نگرش خرید اینترنتی با کیفیت خرده فروشی درمیان مشتریان برندهای منتخب پوشاک ورزشی ارتباط دارد و مدل ارتباطی پذیرش فناوری اطلاعات و نگرش خرید اینترنتی با کیفیت خرده فروشی در مشتریان برندهای ورزشی از برازش کافی برخوردار است. از این رو برای ارتقای کیفیت خرده فروشی پیشنهاد می شود: افراد را به استفاده و پذیرش فناوری اطلاعات ترویج و ترغیب کرد. درگاه های اینترنتی در جهت تسهیل خرید اینترنتی و خدمات خرده فروشی ایجاد شود. آگاهی های لازم به افراد در خصوص فواید خرید اینترنتی و کیفیت خرده فروشی از طریق رسانه و برگزاری کارگاه های آموزشی ایجاد شود. توسط فروشگاه های ورزشی، سیستم خرید اینترنتی ایجاد شود.

کلیدواژه ها

پذیرش فناوری اطلاعات، نگرش خرید اینترنتی، کیفیت خرده فروشی، مشتریان برند ورزشی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.