بررسی کارآیی سیستم جداسازی طبقه میانی ساختمان درسازه های فولادی میان مرتبه تحت زلزله های حوزه نزدیک

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مهندسی سازه
  • کد COI اختصاصی: ISSEE04_185
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 475
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا راستی اردکانی

استادیار، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

عباس مهدویان

دانشیار، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

فاطمه علی بخشی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

چکیده

در سال های اخیر استفاده از جداسازه های لرزه ای به روشی بسیار مفید برای محافظت ساختمان ها در برابر زلزله به ویژه در کشورهای پیشرفته جهان تبدیل شده است. با توجه به اهمیت حفظ عملکرد ساختمان ها و محافظت از آنچه در داخل ساختمان ها وجود دارد،ساختمان های بسیاری به روش جداسازی لرزه ای ساخته شده اند. بسته به شکل هندسی و نوع کاربری ساختمان ، برای برخی ساختمان ها جداسازی طبقات میانی می تواند مفید تر از روش متداول جداسازی پی باشد. در این مقاله رفتار ساختمان های فولادی قاب خمشی با استفاده از سیستم جداسازی میانی مورد بررسی قرار گرفته و با دوحالت بدون جداساز و جداسازی پی مقایسه شده است.در این بررسی از تحلیل تاریخچه زمانی غیر خطی استفاده شده و رفتار سازه ها تحت زلزله های حوزه نزدیک مورد بررسی قرار گرفته اند. نتایج نشان میدهند جداسازی طبقه ی میانی می تواند در مجموع تاثیر مثبتی در رفتار لرزه ای ساختمان های فولادی قاب خمشی داشته باشد

کلیدواژه ها

جداساز،جداسازی میانی، سازه فولادی، تاریخچه زمانی غیر خطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.