بررسی سیستم دیوار برشی فولادی و نقش آن در ساختمان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مهندسی سازه
- کد COI اختصاصی: ISSEE04_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 988
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
کارشناسی ارشد مهندسی عمران ، دانشگاه آیت الله بروجردی، بروجرد، ایران
چکیده
استفاده از سیستم دیوارهای برشی فولادی در ساخت، مقاوم سازی و تقویت ساختمان ها به دلیل مزایایی همچون هزینه ساخت کم، نصب سریع، پتانسیل جذب انرژی بالا و رفتار خوب آن به سرعت رو به گسترش می باشد. ایده استفاده از دیوار برشی فولادی، به عنوان یک سیستم مقاوم در برابر بار جانبی در طراحی و تقویت ساختمان ها ، بیش از سه دهه است که مورد توجه پژوهشگران و طراحان قرار گرفته است. از مزایای این سیستم شکل پذیری و جذب انرژی بالا، سختی برشی بالا در مقایسه با سایر سیستم های مقاوم جانبی، رفتار مناسب در برابر کمانش و پس کمانش را می توان نام برد. دیوارهای برشی فولادی به دو صورت سخت شده و سخت نشده به کار می روند. در نوع سخت شده از کمانش قبل از جاری شدن جلوگیری می شود. در حالی که در نوع دیگر، کمانش به سرعت روی می دهد، به طوری که می توان از ظرفیت دیوار قبل از کمانش صرف نظر نمود. نتایج این تحقیق نشان می دهد که دیوار برشی فولادی مزایای زیادی دارد. از مزایای استفاده از دیوارهای برشی را می توان به صورت زیر برشمرد: افزایش چشمگیر سختی ساختمان به نحوی که بر اثرات ثانویه نقش موثری دارد. این مزیت خود به خود موجب افزایش درجه ایمنی در مقابل شکست یا ریزش ساختمان می شود. کاهش قابل ملاحظه خسارت به عناصر غیرسازه ای که در اکثر موارد هزینه آن ها کمتر از هزینه اعضای سازه ای نیستکلیدواژه ها
دیوار برشی فولادی، نقش، ساختمان، زلزله.مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.