بررسی سازوکار تدوین برنامه تامین آب روستاهای بحرانی (تجربیات برخی روستاهای شهرستان نهاوند)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت مصرف و هدر رفت آب
  • کد COI اختصاصی: IWWA01_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 308
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

واحد کیانی

مدرس دانشگاه پیام نور ایران

سیده سمیر حسینی

کارشناس شرکت آب وفاضلاب روستایی استان همدان

چکیده

کمبود آب جز بحران های دراز مدت است که در صورت عدم مدیریت صحیح ممکن است غیر قابل جبران باشد. با توجه به اینکه تامین آب روستاهای بالای 400 خانوار در مواقع بحران (خارج از مدار بیش از یک هفته و یا به جایگزین کردن منبع آب) به راحتی امکان پذیر نیست،سازوکار تدوین برنامه تامین آب روستاهای بحرانی شهرستان نهاوند (روستاهای بالای 400 خانوار) ارائه خواهد شد. اهمیت دادن به استفاده صحیح از منابع موجود (چشمه ها) از ملزومات توسعه پایدار است. همچنان که در دیاگرام های برنامه تامین هم نشان داده شده حدود یک سوم روستاهای شهرستان نهاوند علاوه بر چاه دارای چشمه (مخصوص شرب) هم می باشد لذا پیشنهاد می شود به منظور کاهش هزینه و صرفه جویی در مصرف آب و برق با شرکت توزیع برق استان توافق می شود که در صورتی خاموشی چاه ها آبونمان حساب نگردد تا شرکت آبفار چشمه های مذکور را وارد مدار نماید.

کلیدواژه ها

برنامه تامین آب ، روستاهای بحرانی ، شهرستان نهاوند،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.