بررسی ساختمان های انرژی صفر و پایدار دنیا و مقایسه آنها با تنها ساختمان انرژی صفر ایران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی معماری و مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ACCS07_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 970
نویسندگان
دانشجوی رشته معماری و انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدیشهر
دانشیار مدیریت برنامه ریزی شهری واحد سمنان دانشگاه آزاد اسلامی سمنان- ایران
چکیده
در نیمه ی دوم قرن 21 پویشی به راه افتاد که در صدد جایگزینی انرژی های تجدیدپذیر به جای انرژی های فسیلی و تجدید ناپذیر شد. بی گمان در این پویش اکثر کشورهای پیشرفته اقدام به مطالعه و پژوهش وسیع انرژی نهان پدیده ها ی دنیا هستند که به منظور کاهش نموده اند. این تحقیقات برای دستیابی به پیشرفت، با چرخه ای پایدار، نیازمند سه تغییر بزرگ می باشد که عبارتند از الف( افزایش اصل بهره وری منابع تغییر ب(مسیر از خط هدر دادن منابع انرژی ج( تغییر از انرژی سوخت فسیلی به انرژی خورشیدی برای رسیدن به این سه مورد، طبیعت شناسی راه حل های متعددی را ارائه می دهد. تحقیق پیش ساختمان ،رو، در مورد بکارگیری ایده های بیولوژی که منجر به اصل افزایش بهره وری منابع های انرژی صفر دنیا، تنها ساختمان انرژی صفر ایران و ایده های تقلید طبیعی تقلید اکوسیستم که منجر به ایجاد ساختمانی پایدار با کالبد چشم نواز با حداکثر بهره گیری از منابع می شود. در مقایسه موارد فوق به این نتیجه می رسیم که معماری، به یک علم میان دانشی تبدیل گردیده و صرفا با فن و هنر صورت نمی گیرد، بلکه علوم پایه و تکنولوژی و علوم تجربی، هنر و علوم انسانی در آن موثر می باشند. با توجه به اینکه کشور عزیز ما ایران، تنها یک ساختمان انرژی صفردارد، پی خواهیم برد که معماری پایدار کشورمان در ابتدای راه هست و باید راه درازی را به همت محققان و طراحان، طی نماید .معماری ساختمان با استفاده از تقلید طبیعی، به خودی خود می تواند بدون هیچگونه نیاز بیرونی، به یک سیستم بسته مبدل شود.در حیطه ی معماری، انرژی بحث مهم دیگریست که می تواند، انرژی ساختمان ها را کاهش دهد و در جهت صلح با ،نهفته محیط زیست و طبیعت، نقش مهمی را ایفا نمایدکلیدواژه ها
ساص، ترانسیس، انرژی پلاس، تقلید طبیعی، فتوولتائیک، صرفه جویی انرژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.