بررسی محیط رسوبی و چینهنگاری سکانسی سنگهای کربناته دربرگیرنده ذخایر سرب و روی کرتاسه زیرین در منطقه گوشفیل(جنوب غربی اصفهان)

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی بررسی دستاوردهای پژوهشگران علوم زمین ایران
  • کد COI اختصاصی: IRANGEOCONGRESS01_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1295
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره سلمی

دانشجوی کارشناسی ارشد رسوب و سنگ رسوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگا

عبدالحسین کنگازیان

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

علی خان نصر اصفهانی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

چکیده

سنگ های کرتاسه زیرین در منطقه گوشفیل (جنوب غربی اصفهان) با ضخامت حدود 486 متر از توالی های دولومیتی و آهکی ضخیم لایه تا توده ای تشکیل شده است. با مطالعه پتروگرافی و با کمک روش لاسمی ( 1979 ) و کاروزی ( 1989 ) و با استفاده از رخساره های پیشنهادی فلوگل( 2004)13 میکروفاسیس در 3 کمربند رخساره ای مربوط به یک رمپ کربناته شناسایی شد. با استفاده از روش مارتین چیولت( 2003 ) سه چرخه رسوبی درجه سوم و دسته پاراسکانس های مربوطه مشخص شد. چرخه رسوبی اول به صورت ناقص با ضخامت حدود 51 متر شامل پاراسکانس های کم عمق شونده HST؛ چرخه رسوبی دوم با ضخامت 278 متر شامل مجموعه پاراسکانس های عمیق شونده TST و پاراسکانس های کم عمق شونده HST و چرخه رسوبی سوم با ضخامت 157 متر تنها، پاراسکانس عمیق شونده TST را دارا بوده وبه صورت کامل نمی باشد. میانگین ضخامت پاراسکانس های HST ضخیم تر از ضخامت پاراسکانس های TST است که نشان میدهد، نرخ تامین رسوب نسبت به فضای رسوبگذاری بیشتر بوده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.