بررسیEST-SSR های مرتبط با تنش شوری و خشکی در نخود
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
- کد COI اختصاصی: CONFMT02_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 623
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
چکیده
در سراسر جهان نخود سازگاری بالایی با شرایط آب و هوایی گسترده به عنوان دانه غذایی دارد . بیش از 80/تخود در شرایط بارانی رشد می کنند، که در آن الگوهای بارش غیر منتظره و یا تنش خشکی شایع ترین عامل محدود کننده ایست که بر رشد و بهره وری آن تاثیر می گذارد. با وجود محدودیتها, هنوز هم تکنولوژی EST به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. کتابخانه های EST را میتوان به راحتی از رده های سلولی مختلف و بافتها و ارگانهای متفاوت در فرایند تکاملی مختلف تولید نمود. همچنین EST ها میتوانند شناسایی یک ژن منحصر به فرد را از کتابخانه cDNA تسهیل کنند یک برچسب کوتاه میتواند مربوط به کلون cDNA باشد. در حالیکه EST های تکی و منفرد مستعد خطا هستند. یک مجموعه کامل از EST ها دارای اطلاعات ارزشمندی است. معمولا پس از ترکیب چندین توالی EST, یک cDNA با طول کامل به دست می آید. با جستجوی یک مجموعه غیر تکراری از EST می توان ژنهای بالقوه ایی را بدست آورد. بیش از 50٪ از ژن های شناسایی شده است که برای اولین بار با تنش خشکی نخود در ارتباط است . این مطالعه نه تنها به عنوان منبع برای کشف نشانگر انجام می شود، بلکه میتواند بینش بهتر در انتخاب ژنهای نامزدی مرتبط با تحمل خشکسالی ارائه کند . این نتایج می تواند برای شناسایی اهداف مناسب برای دستکاری صفت تحمل به خشکی در نخود استفاده شودکلیدواژه ها
EST، نخود، شوری، خشکیمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.