استفاده از طیف سنجی کنگورد در تجمع و فیبریلاسیون آمیلوئیدهای حاصل از آلبومن سرم گاوی به منظوراستفاده از آن به عنوان نانو مواد زیستی

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 435

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BCPNU03_151

تاریخ نمایه سازی: 5 تیر 1398

چکیده مقاله:

آمیلوئیدها در شرایط غیرطبیعی کننده از پروتئین های مختلف به وجود می آیند.هدف از این پژوهش تجمع و فیبریلاسیون آمیلوئیدهای حاصل از آلبومن سرم گاوی به منظور استفاده از آن به عنوان یک بستر نانوزیستی می باشد .برای تولید حداکثر میزان رشته های آمیلوئید چهار متغیر دما ، PH ، زمان و غلظت پروتئین بر فرایند فیبریل زایی بررسی شده و نتایج حاصله با روش طیف سنجی کنگورد و نیز میکروسکوپ الکترونی برای تایید حضور رشته های آمیلوئیدی استفاده گردید. بیشترین میزان آمیلوئید پس از 72/6 ساعت به هم زدن آلبومن سرم گاوی با غلظت 4/35 میلی گرم بر میلی لیتر در بافر میکس سیترات-فسفات با PH = 4/49 و دمای 80 درجه به دست آمد. نتیجه گیری : روش طیف سنجی طیف سنجی کنگورد را می توان برای تایید اولیه حضور نانورشته های پروتئینی استفاده نمود و در این راستا میزان جذب در طول موج ماکزیمم به عنوان یک شاخص موثق معرفی می شود.

نویسندگان

سمیرا وزیری

مربی ،گروه زیست شناسی ، دانشگاه پیام نور ،تهران ،ایران

لیدا مومنی

استادیار،گروه زیست شناسی ، دانشگاه پیام نور ،تهران ،ایران