زمینه های تحقق تبانی در مناقصه و مزایده
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی توانمند سازی جامعه در حوزه علوم انسانی و مطالعات مدیریت
- کد COI اختصاصی: SPCONF04_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 513
نویسندگان
کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی میبد
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی میبد
چکیده
حقوق مجموعه هنجارهایی است که به منظور تنظیم روابط اجتماعی شکل گرفته است. البته، موضوع تمامی هنجارهای حقوقی به طور مستقیم روابط اجتماعی نیست بلکه در کنار آنها هنجارهایی وجود دارند که به تنظیم ساختارها وسازوکارهای حقوقی اختصاص دارند که ساختارها و سازوکارهای مذکور به کار تنظیم روابط اجتماعی می آیند. در این تنظیم، حقوق در همه ی موارد به هر یک از واقعیت های اجتماعی معنایی معین می دهد تا آن واقعیت ها بتوانند آثاری حقوقی از خود به جای گذارند. هدفی که دولت به دنبال آن هنجار وضع می کند در ایجاد و چگونگی مفاد آن بسیار موثر است و در واقع رهبر و راهنمای قانون گذار است و ایناهداف طیف وسیعی از تامین آسایش تا نظم عمومی و اجرای عدالت را در بر می گیرد. ماده 79 قانون محاسبات عمومی رعایت تشریفات مناقصه و مزایده را در قراردادهای دولتی لازم دانسته است. با این وجود، ماهیت این شرایط مشخص نیست. به عبارت دیگر، در مورد این که این شرایط شرط لزوم، صحت یا شرط نفوذ هستند و فقدان آنها قرارداد را با چه وضعیت حقوقی روبرو می سازد، ابهام وجود دارد. در واقع تشریفات مناقصه و مزایدهتنها ضمانت اجرای قراردادهای دولتی نیست و در صورت نبود این تشریفات ضمانت اجراهای دیگری نیز وجود دارد و رعایت این تشریفات در واقع طرفین قرارداد را در بر می گیرد نه ماهیت قرارداد را به همین دلیل امری مهم به شمار می آید.کلیدواژه ها
قرارداد، دولت، مناقصه و مزایدهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.