تاثیرات شریفات مناقصه و مزایده بر ماهیت قرارداد های دولتی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی توانمند سازی جامعه در حوزه علوم انسانی و مطالعات مدیریت
  • کد COI اختصاصی: SPCONF04_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 645
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد علی آخوندی زردینی

کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی میبد

عبد الرضا برزگر

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی میبد

چکیده

بسته به نظری که در مورد ماهیت قرار دادهای دولتی اتخاذ می شود ماهیتی که برای این تشریفات در نظر گرفته می شود، متفاوت خواهد بود. اگر قائل به وحدت ماهوی قراردادهای دولتی و قراردادهای حقوق خصوصی وتابعیت آن از همان اصول و قواعد حقوق خصوصی باشیم ،چون این تشریفات در انعقاد قراردادهای حقوق خصوصی هیچ نقشی ندارند.در تشکیل قراردادهای دولتی نیز نمی توانند موثر باشند بلکه صرفا تکلیف مامورین اداری تلقی می شوند و عدم رعایت آنها برای مامور خاطی ایجاد مسئولیت می کند و اگر برای آنها ماهیت جداگانه ای در نظر بگیریم یا قائل به وجود قواعد خاص علاوه بر آن چه در حقوق خصوصی برای قراردادها وجود دارد باشیم با توجه به الزامی که در رعایت این تشریفات وجود دارد، ممکن است این شرایط را شرط لزوم، شرط صحت یا شرط نفوذ تلقی کنیم.

کلیدواژه ها

تشریفات، مناقصه ، مزایده و ماهیت قراردادهای دولتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.