سنجش میزان رضایتمندی بانوان از پارک بانوان (مطالعه موردی : پارک بانوان طوبی شهر یزد)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهاردهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران
- کد COI اختصاصی: IGAC14_074
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 685
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی شهری )گرایش آمایش شهری( دانشگاه خوارزمی،تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی شهری )گرایش آمایش شهری( دانشگاه خوارزمی،تهران
چکیده
چند سالی هست که پروژه ی پارک های بانوان در برخی از شهر های ایران جهت رفاه حال بانوان ایرانی به اجرا در آمده است با توجه به اینکه نیمی از شهروندان را بانوان تشکیل می دهند ، در دهه های اخیر در کشور های توسعه یافته و نیز در حال توسعه از جمله ایران ، توجه به نیاز های ویژه بانوان از سوی برنامه ریزان شهری مطرح شده است . پارک ها و فضا های سبز مختص بانوان ، به عنوان یکی از مهمترین مراکز خدمات رفاهی و تفریحی بوده است که علاوه بر جنبه بهداشتی و روانی ، در توسعه پایدار شهری و بهبود کیفیت زندگی زندگی بانوان از اهمیت بالایی برخوردار است . پژوهش حاضر بر آن است تا میزان رضایت این فضای مختص بانوان را از دیدگاه آنان مورد سنجش قرار دهد . روش تحقیق حاضر توصیفی – کاربردی و از نوع پیمایش است که با تکمیل پرسشنامه در پارک بانوان طوبی یزد انجام پذیزفته است . برای تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS وGIS استفاده شده است یافته های پژوهش نشان دهنده میزان رضایت بالای بانوان از پارک طوبی بوده است نتایج به دست آمده نشان می دهد رضایت نسبی پارک بانوان در مقابل وجود ضعف هایی است که در این پژوهش در راستای از میان برداشتن این ضعف ها پیشنهاداتی ارائه شده است همچنین روابط بین خصوصیات و پایگاه اجتماعی بانوان با میزان رضایت آنان در این پژوهش بیان شده است یافته ها بیانگر وجود رابطه معناداری بین سن افراد و درآمد آنان با میزان رضایتمندی از پارک بانوان است.کلیدواژه ها
پارک بانوان ، میزان رضایت ، اوقات فراغتمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.