Surveillance of security in urban space .sample of research: (Paveh city)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی امنیت، پیشرفت و توسعه پایدار مناطق مرزی، سرزمینی و کلانشهرها، راهکارها و چالش ها با محوریت پدافند غیر عامل و مدیریت بحران
- کد COI اختصاصی: ICSP01_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 573
نویسندگان
مدرس معماری ، گروه معماری ، واحد شهر قدس ، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران ، ایران
دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهر قدس
چکیده
امنیت در فضای شهری به آیتم های مختلفی بستگی دارد،این آیتم ها از گذشته تا کنون دستخوش تغییرو تحول بوده و ضمن اینکه که با پیشرفت روز افزون باز نیز تغییراتی پدید خواهد آمد.تعدادی ازاین آیتم ها مربوط به حریم و فضا مسکونی می شود موردی اجتناب نا پذیر است.قسمت عمده این مواردمربوط به طراحی فضا شهری می شود. در گذشته امنیت شهری که با مقداری پرچین و گیاه و حصار های چوبی حفظ میشد. با افزایش جمعیت وتغییرفرهنگ آداب و رسوم زندگی شهری برای حفظ امنیت نیازمند فاکتورهای قوی تری می باشد.یکی از اصلی ترین آیتم ها ،طراحی شهر است و اصلی ترین وظیفه برعهده طراحان ومعماران شهری می باشد. رعایت نقاط کوچک همچون ،مقیاس انسانی، نقاط کورشهری به طوری که فضامملوس تری نسبت به گذرهای شهری،خیابان ها و... داشته باشد.استفاده حد اکثری وبه جا ازمبلمان شهری به منظور سهولت دسترسی ها و...میتوانیم در این امر مهم قدم برداریم. مورد دیگر درنظرگرفتن ایستگاه های پلیس ودیگر خدمات از این قبیل الگوریتمی مناسب درنزدیکی مجتمع های مسکونی و از همه مهمترمراکز خرید ودیگرجاهایی که نیاز به امینیت بالایی دارند است. روش تحقیق در این پژوهش مبتنی بر مشاهدات میدانی و مطالعات کتابخانه ای می باشد و سرانجام به تجزیه و تحلیل و نتیجه گیری نهایی رسیده است.کلیدواژه ها
امنیت،شهر،حریم،فضا،مبلمان شهریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.