بررسی معماری و معماری داخلی سبک عثمانی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی افق های نو در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ENGCONF02_152
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1753
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد دبدبه

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران -

امید شاطری وایقان

گروه معماری، واحد شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران -

چکیده

با بررسی و تاثیر بناهای عثمانی بخصوص مساجد و خانه های عثمانی می توانیم به عملکرد و ویژگی های معماری و معماری داخلی سبک عثمانی، با دارا بودن تزئینات خارجی و داخلی بناهای دورهاسلامی، می توان ویژگی های مکتب عثمانی و همچنین عناصر هنر و معماری بی نظیر مانند نقوش هندسی، خطی، گیاهی و سایر تزئینات در دوران معماری چشمگیر امپراطوری عثمانی و ریشه های به وجود آورنده سبک عثمانی در شکل گیری های سرزمین های اسلامی در دورههای معماری اسلامی آشنا و با الگو برداری های درست و صحیح در طراحی با حفظ اصلی هویت سبک شناسی عمل و تکوین نمود. این تحقیق از حیث نوع، با توجه به اهداف آن کاربردی است؛ و از حیث راهبرد تحقیقی با توجه به مبنای تفسیری استنتاجی و نوع مستندات مورد استفاده، از نوع تفسیری – تاریخی است همچنین گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای می باشد. و به لحاظ محتوا تحقیقی کیفی به شمار میرود. بنابراین هدف از این پژوهش آشنایی و مطالعه با معماری اسلامی و معماری داخلی سبک عثمانی و بررسی عناصر به کار رفته در معماری و همچنین طراحی داخلی تزئینات بناها در دوران عثمانی در ترکیه است.

کلیدواژه ها

معماری داخلی، سبک عثمانی، تزئینات، معماری اسلامی، ترکیه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.