نقش رهبری در اجرای تولید ناب
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی افق های نو در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: ENGCONF02_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 974
نویسندگان
گروه مهندسی صنایع ؛ دانشگاه آزاد اسلامی ؛ واحد زنجان ؛ ایران ؛ زنجان
کارشناسی ارشد MBA دانشگاه بین المللی چابهار
چکیده
برای اجرای موفق تولید ناب، تعهد مدیریتی از اهمیت زیادی برخوردار است. با این حال، وضعیت ناب معمولا یک حالت طولانی است، و در نهایت تعهد مدیریتی را در بر می گیرد. علاوه بر این، همچنین دخالت کارکنان در بهبود روزافزون برای موفقیت پیاده سازی آن امری حیاتی است. رهبری ناب می تواند به عنوان راهی برای حفظ و بهبود عملکرد کارکنان در سیستم های تولید ناب در نظر گرفته شود. رهبران ناب برای رهبری در سازمان های عصر حاضر از قابلیت ها و ویژگی های مهمی برخوردار هستند . آنها با انعطاف و پویایی در نقش مربی عمل می کنند. رهبران ناب، استعداد رهبری پیروانشان را پرورش می دهند و رهبری را به اشتراک گذارده و تسهیم می کنند. رهبران ناب آگاه هستند که در شرایط پیچیده کنونی، بخشی نگری و جهت دهی عمودی سازمان، از اثربخشی لازم برخوردار نیست از این رو آنان با اجتناب از روحیه کنترل و قدرت طلبی سعی می کنند با اعتماد و انعطاف پذیری بیشتر و بدون دخالت غیرضروری و بیش از حد در امور سازمان به گردش خود به خود سازمان و ظهور فرآیندهای خودتنظیمی و خودسازماندهی در آن کمک کنند. به این ترتیب، رهبران ناب با جلوگیری از انحصار قدرت و کنترل فرآیند خودسازماندهی را تسهیل می کنند. در این مقاله، مروری بر ادبیات را با تمرکز بر بررسی اصول رهبری و شیوه هایی در بر خواهیم گرفت که می تواند به بهبود عملکرد کارکنان منجر شود.کلیدواژه ها
تولید ناب ؛ رهبری ناب ؛ سازمان ؛ کیفیتمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.