بررسی راهبردهای تبلیغ دین در فضای مجازی بر اساس مدل swot
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری ایران
- کد COI اختصاصی: TSCONF04_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1842
نویسندگان
کارشناس ارشد تبلیغ و ارتباطات فرهنگی، دانشگاه باقرالعلوم (علیه السلام) و طلبه درس خارج حوزه علمیه قم
چکیده
با گذشت کمتر از دو دهه از ورود جدی اینترنت به زندگی مردم، عرصه های جدید تبلیغ دین پیشاروی مبلغین و مسوولین مربوطه ایجاد شده است. اکنون که فضای مجازی به مثابه فضای زندگی دوم مردم از لحاظ کمی و کیفی رو به گسترش است و از آنجا که هرکجا مردم حضور دارند، تبلیغ دین نیز امری لازم و ضروری است؛ لذا شناخت اقتضائات، فرصت ها و چالش های این فضا امری ضروری به نظر می رسد و این پرسش که فضای مجازی حامل چه فرصت ها و تهدیدهایی برای مبلغ، مخاطب و پیام دینی است، همچنان نیازمند پاسخگویی است. این مقاله با بهره گیری از نظرات متخصصین و مبلغین فعال در عرصه فضای مجازی در قالب مصاحبه ژرف و تحقیق کتابخانه ای و سپس تحلیل آن با رویکرد مدیریت استراتژیک براساس مدل swot ، فرصت ها و چالش های فضای مجازی و اثر آن بر تبلیغ دین را مورد بررسی قرار داده است. مهمترین راهبردهای پیشنهادی عبارت است از: تاسیس شورای عالی تبلیغ فضای مجازی و سازمان متمرکز تبلیغی زیرمجموعه آن جهت انسجام بین سازمان های تبلیغ مجازی، برنامه ریزی و آموزش لازم جهت افزایش سواد رسانه ای طلاب و مخاطبین، ورود جدی حوزه های علمیه به بحث آموزش طلاب با استفاده حداکثری از فضای مجازی جهت سازماندهی و تشکیل شبکه طلاب مبلغ جهت تولید انبوه پیام های دینی و اتخاذ رویکرد مدیریت فرایند تبلیغ به صورت مجازی.کلیدواژه ها
تبلیغ، فضای مجازی، راهبردهای تبلیغ، فرصت ها، چالش هامقالات مرتبط جدید
- تاثیر انگیزه شناختی -رفتاری بر میزان مشارکت عملی دانش آموزان
- دیسگرافیا: علل ،درک و مدیریت اختلال نوشتن در کودکان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و یادگیری خود راهبر با سرزندگی تحصیلی دانش آموزان متوسطه دوم شهرستان سیریک
- اثربخشی هنر درمانی با رویکرد نقاشی بر پرخاشگری و خلاقیت دانش آموزان دوره دوم دبستان
- رابطه طرحواره های جنسیتی با گرایش به عهدشکنی در زنان شهر تهران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.