بررسی اثر نانو ذرات خاکستربادی بر دوام رویه های بتنی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی
  • کد COI اختصاصی: NCCP03_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 736
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحسن میرنظامی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش راه و ترابری، دانشگاه تربیت مدرس

عرفان مهرور

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش سازه های دریایی، سواحل و بنادر، دانشگاه تربیت مدرس

ابوالفضل حسنی

استاد دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس تهران

چکیده

خواص مکانیکی و دوام بتنهای ساخته شده با نانو خاکستربادی و استفاده از مخلوطهای بتنی مختلف شامل 50-30٪خاکستربادی((FA، ٪3 نانوذرات سیلیکا SNP)ها) و 6٪ نرمه سیلیس (SF) در نسبت آب به سیمان 0,29 (w / c) است. پارامترهای پایداری مانند کربناته شدن CO2) ٪2 ، 20°C ، RH ٪( 65 و تهاجم سولفات 5)٪ منیزیم سولفات) با استفاده از این نمونه ها پس از در معرض قرار دادن آنها تا 180 روز مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج کربناته شدن درازمدت نشان داد که ترک یبات SNPهانشان دهندهی کاهش عمق کربناته تا حدود 73٪ در مقایسه با نمونه های کنترل شده حاوی 30٪ FA است. به طور مشابه، نمونه های حاوی SNPها مقاومت قابل توجهی در برابر حمله سولفات تا حدود 39٪ نسبت به دیگر نمونه های کنترل نشان میدهند. برا ی مقایسه ی نمونه های حاوی SF نیز مورد ارزیابی قرار گرفتند، اما در نمونه های بتنی SNP، مقاومت بیشتری دیده شد. ضریب نفوذ و عمر بهره برداری نمونه های حاوی SNPبا استفاده از مدل متا دمیس بررسی شد، افزایش چشمگیری در عمر بهره برداری SNPها در مخلوط بتن ملاحظه شد.

کلیدواژه ها

نانو سیلیس ، سولفات ، کربناته شدن ، عمر بهره برداری ، CH و CSH

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.