بررسی تاثیر ساختارسازمانی و نظارت مالی دولتی و نقش آن در بهبود مدیریت سازمان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی مدیریت، اقتصاد و بازاریابی
  • کد COI اختصاصی: ICMEM02_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1655
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شمس میمندی

دانشگاه آزاد، ایران، سیرجان

لری علیپور

استادیاردانشگاه آزاد، ایران، سیرجان

چکیده

مهمترین عامل در عملکرد موثر هر سازمان، طراحی ساختار سازمان است. ساختار سازمانی با ارائه چارچوبی پایدار و باثبات، این امکان را فراهم میسازد تا سازمانها در جهت تحقق اهداف، ارتقاء بهره وری در عملکرد و تعالی سازمانی به نحوی موثر گام بردارند. نظارت مالی ذیحسابان به عنوان یک پارامتر مهم و ضروری در ساختار قوی نظام راهبری بخش عمومی از نقش ها و اصول نظام راهبری چون نظارت، بررسی ، پیش بینی و آینده نگری حمایت می کند . فعالیت های نظارت مالی ذیحسابان باید اختیار و توانایی ارزیابی نسبت به صداقت مالی ، کارآمدی و اثر بخشی عملکرد دولت را داشته باشد.بهبود سازمانها در حوزههای مختلف تحت تاثیرساختار سازمانی ونظارت مالی قرار دارد. هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر ساختار سازمانی و نظارت مالی بربهبود مدیریت سازمان بود. جامعه آماری پژوهش را کلیه پرسنل شاغل در شعبه مرکزی یک شرکت بیمه تشکیل میدهند.روش تحقیق مورد استفاده، توصیفی- پیمایشی است، برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده شد. و متخصصین در جامعه مورد بررسی ، کسب و روایی محتوایی پرسشنامه ها تایید شد. سپس با استفاده از روش الفای کرونباخ وآزمون دقیق فیشر، سنجش پایایی (Reliability) به عمل آمد که پایایی نیز تایید شد. در ادامه داده هایجمع آوری شده از جامعه با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تحلیل قرار گرفته و از آزمون کولموگروف- اسمیرنو (K.S) برای بررسی نرمال بودن توزیع شاخص های جامعه استفاده شد که مشخص شد تمام متغیرها و ابعاد نرمال هستند. به منظور بررسی معنادار بودن رابطه بین متغیر مستقل و متغیروابسته از آزمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد و در پایان تحلیل رگرسیو ن برا ی بررسی فرضیه ها به عمل آمده و تمام فرضیه ها با 95 % اطمینان تایید گردید. براساس دست آوردهای پژوهش مشخص گردید که ساختارسازمانی و نظارت مالی بر بهبود مدیریت سازمان تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

ساختار سازمانی، نظارت مالی، بهبود سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.