بررسی نقش مدیریت دانش بر کیفیت کالاهای تولیدی صنایع برای رسیدن به کلاس جهانی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی مدیریت، اقتصاد و بازاریابی
- کد COI اختصاصی: ICMEM02_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 613
نویسندگان
مدرس گروه مدیریت ،دانشگاه روزبه زنجان
دانشجوی مدیریت مالی دانشگاه روزبه زنجان
چکیده
سازمانهای کلاس جهانی نسل جدیدی از سازمانها امروزی که نتیجه تغییر در دنیای کسب و کار می باشند ،این تغییرات باعث شده تا پارادایم جدید سازمانی تحت عنوان سازمانهای کلاس جهانی شهرت بیابند .از سوی دیگر با گذر اقتصاد سنتی مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش ،دانش به یکی از دارایی های اصلی سازمان تبدیل شده است که این دارایی بسیار مهم به دلیل ناملموس بوده آن باعث شده که سازمانهای دارای دانش برتر به یک مزیت رقابتی برتر در سطح ملی و یا حتی فراملی و بین المللی برسند،فرانسس بیکن از دانش بعنوان قدرت یاد می کند.قدرت دانش یک منبع مهم برای حفظ میراث ارزشمند ،یادگیری موارد نو و تازه با حل مشکلات و مسائل،ایجاد هسته های رقابت و بنیان نهادن موقعیتهای جدید برای فرد و سازمان در حال حاضر و همچنین برای آینده است. و همچنین تبدیل شدن کیفیت بعنوان یکی از سه عامل اصلی ترجیح دادن یک کالای خارجی به داخلی مقوله ای بسیار مهم می باشد بطوریکه قرن 21 را قرن کیفیت نامیده اند. این تحقیق به روش کتابخانه ای با هدف بررسی و چگونگی استفاده از دانش افراد سازمان و مدیریت آن در درون سازمان و همچنین در ارتباط با مشتریان و افراد برون سازمانی سعی در ارایه ی محصولی با کیفیت برتر در سطح ملی و رسیدن به سطح بین المللی داریم .کلیدواژه ها
مدیریت دانش ، دانش آشکار ،دانش ضمنی ،،کیفیت ،تولید در کلاس جهانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.