تحولات زبان معماری در معماری ایران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: همایش جامع بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: ENAUI01_099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 772
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری -گرگان-ایران
چکیده
مشکلی که امروزه با آن در معماری درگیریم مشکل اغتشاش زبان است درواقع آشنا نبودن با الفبای موضوع باعث گمراهی ما شده است .کارکرد اصلی زبان ایجاد ارتباط یعنی انتقال اطلاعات از شخصی به شخص دیگر است زبان نظامی از نشانه هاست. صداها زمانی معنی پیدا می کنند که برای بیان یا انتقال افکار به کار روند در غیر اینصورت صدا فقط صداست برای این کار صدا باید بخشی از نظامی قراردادی به حساب آیند نشانه ماهیتی اختیاری دارد اما معماری ایران درگذر زمان تغییراتی کرده وبی شک تغییراتی داشته ممکن است الگوهای مختلفی راآزموده که در طی زمان ازبین رفته شده یا ماندگار شده است که از آن میتوان یه عنوان نشانه یا زبان برای انتقال مفاهیم نام برد در میان آرای صاحب نظران درباره شاخصه های معماری ایرانی که پیشتربه آن پرداخته شد، توافقات و تشابهات عمد ه ای وجود دارد. با تمرکز بر شاخصه هایی که کیفیت فضا را شکل می دهند، درو نگرایی، مرکزگرایی، محوربندی، سلسله مراتب فضایی و سیالیت فضا به اشتراک در بین این نظرات می باشند که هریک از نظریه پردازان به نحوی منحصربه فرد به آنها اشاره کرده اند. که در این مقاله به بررسی تحولات زبان معماری در ایران می پردازیم روش کار در این پژوهش، توصیفی، تحلیلی است. به این ترتیب که پژوهشهای انجام شده در زمینه زبان معماری در معماری ایران ، مورد مطالعه، تجزیه و تحلیل قرار میگیرد.کلیدواژه ها
زبان معماری، معماری ایرانی،الگومقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.