بررسی تطبیقی طرح باغ ایرانی ونقوش فرش ایرانی(نمونه موردی: فرش کرمان)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: همایش جامع بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: ENAUI01_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 961
نویسندگان
دانشجوی دکتری ، معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم
دکتری حفاظت و معماری شهری ، معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم
چکیده
هنرهای ایران دارای طیف گسترده ای می باشد. جایگاه شناخت هنرایرانی برای هر ایرانی انکار ناپذیر است. در زندگی روزمره نیاز روزافزون انسان امروزی برای استفاده از آسایش و آرامشی که هر هنر در جای خود بوجود می آورد احساس میشود در راستای رسیدن به این هدف باید مشخصات این آثار را بررسی کرد .در مقاله حاضر فرش ایرانی وبه طورخاص،فرش کرمان و باغ ایرانی مورد بررسی تطبیقی قرار میگیرد. روش تحقیق مورد نظرتوصیفی وتحلیلی می باشد ونتیجه گیریها ازطریق جداول تطبیقی صورت گرفته است و در نهایت مشخصات الگوی طراحی باغ ایرانی با نقوش فرش ایرانی مقایسه می شود و نتیجه اینکه تداخل هنرمندانه میان نقش های یک فرش ایرانی وطراحی باغ ایرانی نشان می دهد که الگو وتصویر باغ درفرشهای ایرانی ازجمله قالی کرمان منعکس شده است. ایرانیان با ابداع فرش ایرانی،این نماد بهشت (باغ ایرانی)را به عنوان نمادی با شکوه و پر عظمت در معماری داخلی به کار بستند تا در محیط زندگی خود آرامشی ایجاد کنند و به تبع آن به آرامش روان دست یابند.فرش،این باغ متحرک،هم محیطی از باغ را به خانه می آورد و هم یادآور آسایش و آرامش انسان است.کلیدواژه ها
فرش ایرانی - باغ ایرانی – قالی کرمان – باغ فرشمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.