تبیین راهکارهای توسعه گردشگری صنعتی منطقه لنجان با استفاده از تکنیکSWOT
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: همایش جامع بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: ENAUI01_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 580
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری، دانشگاه شیخ بهایی اصفهان
استادیار گروه معماری و شهرسازی دانشگاه شیخ بهایی اصفهان
چکیده
با توجه به تغییرات اقلیمی و گرم شدن زمین و خشکسالی که در سال های اخیر گریبان گیر کشور ما شده است ضرورت توجه به روش های توسعه پایدار در کلیه ابعاد اقصادی، اجتماعی، فرهنگی بویژه در مناطق شهری و صنعتی بیش از پیش احساس می گردد. گردشگری به عنوان پر درآمدترین صنعت روز دنیا، بعنوان مهمترین رکن توسعه از اهداف اصلی برنامه ریزان، دست اندرکاران و مسئولان دولتهای حاکم در اکثر کشورهای جهان است. بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد، اشتغال، رشد بخش خصوصی و توسعه ساختار زیربنایی می دانند، به ویژه در کشورهای در حال توسعه ، یعنی در آنجا که شکل های دیگر اقتصادی مثل تولید یا استخراج از نظر اقتصادی به صرفه نیست یا نقش چندان مهمی در صحنه تجارت و بازرگانی ندارند، به توسعه صنعت گردشگری توجه زیادی می شود. گردشگری صنعتی به عنوان یکی از انواع گردشگری در کشورهای توسعه یافته جایگاه والا و ارزشمندی هم در جذب گردشگر و هم در توسعه صنعت دارد. ولی متاسفانه در کشور ما مورد غفلت واقع گردیده است. منطقه لنجان به عنوان منطقه ای صنعتی و خاستگاه اولین کارخانه ذوب آهن ایران، پتانسیل بالایی در زمینه توسعه توریسم صنعتی دارد. در این مقاله با استفاده از تکنیک SWOT ابتدا سعی بر شناسایی نقاط قوت و ضعف و فرصت ها و تهدید های گردشگری صنعتی شهرستان لنجان نموده و سپس راهکارها و راهبردهایی برای توسعه گردشگری صنعتی شهرستان لنجان در راستای توسعه گردشگری منطقه ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
گردشگری صنعتی، لنجان، توسعه گردشگری، تکنیک SWOTمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.