پیش کدگذاری ترکیبی در سیستم های چند آنتنی چند حاملی انبوه موج میلیمتری با استفاده از الگوریتم های کمینه سازی تکراری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در مهندسی برق،مکانیک،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: EMCE04_144
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 529
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد محمدعلی پور

دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،

محمدرضا ذوقی

دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،

مهدی مجیدی

دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،

چکیده

امروزه تقاضای زیادی برای حجم بیشتر داده و سرعت مناسب در شبکه های سلولی وجود دارد. در 5G استفاده از طیف موج میلیمتری به عنوان یکی از فن آوری های فعال کلیدی مورد توجه بسیار قرار گرفته است که در آن طیف های فرکانسی به مراتب وسیع تری را نسبت به شبکه های سلولی کنونی فراهم می کند. همچنین، از دیگر مزایای مهم با توجه به طول موج کوتاه این طیف استفاده از آنتن های بیشتر، بصورت انبوه می باشد. راهکارها و تلاش های زیادی با استفاده از روش های رایج جهت نگاشت سیگنال به آنتن انجام شده است. به دلیل اینکه با استفاده از روش های مرسوم، پیش کدگذاری در چند ورودی چند خروجی نمی تواند به طور کامل توسط پیش کدگذارهای دیجیتال در باند پایه صورت پذیرد، پیش کدگذار ترکیبی، که یک پیش کدگذار دیجیتال و یک پیش کدگذار آنالوگ را با هم ترکیب می کند به عنوان جایگزینی مقرون به صرفه توجه زیادی را به خود جلب کرده است. جهت طراحی بهینه ی چنین پیش کدگذارهای ترکیبی، تا کنون الگوریتم های کمینه سازی تکراری موثری پیشنهاد شده است تا بتوان به عملکرد پیش کدگذار کاملا دیجیتال نزدیک گردید. در این مقاله، یک سیستم چند آنتنی انبوه چند کاربره با پیش کدگذاری ترکیبی آنالوگ و دیجیتال در نظر گرفته شده است که با مدولاسیون چندگانه تقسیم فرکانسی متعامد پیشنهاد شده است، و نتایج شبیه سازی در سمت ایستگاه پایه و نرخ داده قابل حصول تحلیل گردیده است.

کلیدواژه ها

موج میلیمتری، پیش کدگذاری ترکیبی، کمینه سازی تکراری، چند آنتی انبوه، چندحاملی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.