ارائه ی الگوریتمی جدید جهت یافتن گره های تاثیرگذار شبکه های اجتماعی در بازاریابی آنلاین

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی تحقیقات کاربردی در مهندسی برق،مکانیک،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: EMCE04_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 614
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوثر زاهدی

موسسه آموزش عالی کارون اهواز

مهدی رعایائی

دانشگاه صنعتی امیر کبیر

چکیده

در حال حاضر در سراسر جهان، جنبش شبکه های اجتماعی شکل گرفته است. یعنی بسیاری از وب سایت ها، امکانات و زیرساخت های شبکه ی اجتماعی را در خود جای داده اند. شبکه های اجتماعی یک ساختار اجتماعی از افراد و روابط میان آنها هستند که امروزه نقش مهمی در گسترش و انتقال اطلاعات میان افراد ایفا می کنند. هر کاربر اینترنتی زمان کمی را صرف بازدید از یک وب سایت می کند در حالی که وجود امکانات شبکه های اجتماعی باعث ماندگاری بازدیدکنندگان و کاربران در این نوع وب سایت ها می شود و در نهایت ارتباطی پویا و دائمی بین مخاطب و سرویس دهنده برقرار می کند. در محیط آنلاین، کاربران از طریق رسانه های اجتماعی و جوامع مجازی با هم ارتباط برقرار می کنند و بر نظرات و عقاید یکدیگر تاثیر می گذارند. ماهیت اطلاعاتی و ارتباطی شبکه های اجتماعی آنلاین باعث شد که این رسانه ها، پتانسیل بسیار بالایی برای انجام امور مرتبط با بازاریابی و تبلیغات داشته باشند. با ارسال پیام تبلیغاتی یا تحویل نمونه های رایگان محصول به تعداد کمی از کاربران در یک شبکه ی اجتماعی، می توان باعث ترویج نام آن محصول شد. با این وجود، انتخاب کاربرانی که پیام تبلیغاتی یا محصول رایگان را دریافت کنند، با هدف بیشینه کردن تبلیغ، مسئله ای چالش برانگیز است. این کاربران دریافت کننده، گره های تاثیرگذار یا موثر نامیده می شوند. در این پژوهش ما به بررسی روش های یافتن این گره های موثر در شبکه های اجتماعی آنلاین می پردازیم . سپس با معرفی مجموعه ی غالب به بررسی و مطالعه ی الگوریتم های مطرح شده در این زمینه پرداخته و در ادامه الگوریتم جدیدی ارائه خواهیم داد: این الگوریتم در حداقل زمان اجرای ممکن نسبت به سایر الگوریتم ها، موفق به یافتن کوچک ترین مجموعه ی غالب و در نتیجه یافتن تاثیرگذارترین گره ها خواهد گردید.

کلیدواژه ها

بازاریابی آنلاین، گره های تاثیرگذار، شبکه های اجتماعی، مجموعه ی غالب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.