بررسی تاثیر هوش تجاری و مزیت رقابتی در شرکتهای بیمه 42 تهران, (مطالعه موردی: بیمه البرز, بیمه آسیا و بیمه ایران)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در علوم انسانی، چالشها و راه حل ها
  • کد COI اختصاصی: HUMAN04_180
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 940
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا پیرایش

استادیار گروه مدیریت و حسابداری دانشگاه زنجان

لیدا صفرخانی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی

هلن بهره ور

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی

چکیده

در محیط پویای کسب و کار امروزی , توجه به نقش و بهره مندی از هوش تجاری در شرکت است تا مدیران را در درک بهتر داده ها و اخذ تصمیمات درست یاری نماید. هوش تجاری یک فرایند مبتنی بر فناوری است که به منظور تحلیل داده ها برای کمک به مدیران ارشد, مدیران میانی و سایر کاربران جهت اتخاذ تصمیمات بهینه به کار برده می شود.در همین راستا تعداد و به رشدی از سازمان ها در حال جایگزینی توسعه آبشاری با رویکرد های هوش تجاری هستند. این رویکرد سبب چابک سازی شرکت می گردد که این نحوه عملکرد, سازمان ها را در زمینه ارایه سریع تر توانمندی های هوش تجاری و بهبود روند توسعه کسب و کار شرکت های بیمه نقش اساسی ایفا میکند. جامعه آماری این تحقیق 30 نفر از مجموعه کارکنان سه شرکت بیمه ایران, البرز و آسیا تهران می باشد و ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه بوده و روایی آن به صورت صوری و محتوایی مورد بررسی قرار گرفت. برای تحلیل داده ها, نیز نرم افزار spss بکار گرفته شده است, لذا پایایی پرسشنامه یا قابلیت اعتماد آن با استفاده از روش آلفای کرونباخ محاسبه شده است. تجزیه و تحلیل داده های پژوهش از طریق مدل معامالت ساختاری انجام شد. یافته های این تحقیق نشان می دهد که رشد روز افزون تکنولوژی و تاثیر آن بر دنیای کسب و کار و تغییر دائمی نیاز های مشتریان در حوزه بازرگانی باعث به وجود آمدن عدم اطمینان فزاینده شدید و رقابت در شرکت های بیمه کشور گردیده است از این رو داشتن هوشمندی تجاری برای تحلیل محیط کسب و کار و ایجاد مزیت رقابتی ضروری به نظر می رسد.

کلیدواژه ها

هوش تجاری, مزیت رقابتی, شرکت های بیمه24

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.