عوامل مؤثر بر شیوههای فروش خرما در استان بوشهر
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: کنفرانس ملی خرما، چالشها و پتانسیلهای تولید و صادرات خرما در ایران
- کد COI اختصاصی: KHORMA01_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1669
نویسندگان
استادیار بخش اقتصاد کشاورزی دانشگاه زابل
دانشجوی کارشناسی ارشد بخش اقتصاد کشاورزی دانشگاه زابل
دانشجوی کارشناسی ارشد بخش اقتصاد کشاورزی دانشگاه زابل
چکیده
تولیدکنندگان خرما در استان بوشهر با توجه به شغل، امکانات مالی، توانایی انبارداری و نگهداری خرما و سایر عوامل از سه شیوه فروش متفاوت با نامهای سلففروشی اجارهای، فروش موقع برداشت محصول و بالاخره نگهداری و فروش خرما پس از برداشت محصول برای فوش خرمای خود استفاده میکنند. برای تعیین عوامل مؤثر بر شیوه فروش محصول توسط تولیدکنندگان از مدل لاجیت استفاده شده است. نتایج توابع برآورد شده نشان میدهد که متغیرهای سابقه باغدار، شغل جانبی، استفاده از وام و قیمت فروش خرما رابطه منفی و معنیداری از نظر آماری با فروش به شیوه سلففروشی اجارهای، متغیرهای تعداد نخل بارور و قیمت فروش خرما دارای رابطه منفی و هزینه برداشت محصول نیز رابطه مثبت و معنیداری از نظر آماری با روش فروش موقع برداشت محصول، قیمت فروش خرما، هزینه برداشت محصول و هزینه حمل و نقل دارای رابطه مثبت و داشتن شغل جانبی نیز رابطه منفی و معنیداری از نظر آماری با روش فروش به شیوه پس از برداشت محصول دارند. احتمال این که یک باغدار خرمای خود را به صورت سلف فروشی اجارهای، موقع برداشت محصول و پس از برداشت محصول به فروش برساند به ترتیب 27/12 درصد، 8/70 درصد و 9/16 درصد است.کلیدواژه ها
خرما، شیوههای فروش، مدل لاجیت، احتمالمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.