یک روش تطبیقی محدودکننده جریان به منظور جلوگیری از عدم هماهنگی فیوز- ریکلوزر در فیدرهای توزیع شامل PV

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کابردی در مهندسی برق مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF05_350
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 321
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد سلگی

دانشکده مهندسی برق، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

بهادر فانی

دانشکده مهندسی برق، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

چکیده

طرح افزایش روز افزون ضریب نفوذ سیستم های فتوولتائیک (PV) در شبکه های توزیع باعث پیشنهاد یک سری استراتژی برای کاهش تاثیرات منفی PV بر هماهنگی تجهیزات حفاظتی شده است. قطع DGها، محدود کردن سطح نفوذ، استفاده از محدود سازهای جریان خطا و زوش های تطبیقی مبتنی بر لینک های مخابراتی، راه حل های مقرون به صرفه ای نیست. در این مقاله، یک روش تطبیقی برای جلوگیری از مشکلات عدم هماهنگی در شبکه های توزیع پیشنهاد شده است. این روش نه تنها مقرون به صرفه است، بلکه از نفوذ و تغییرات PV نیز مصون است. در مرحله اول، با توجه به تغییر مقدار جریان خطا در ابتدای فیدر، موقعیت خطا تخمین زده می شود. سپس، با استفاده از یک حالت کنترل کمکی جدید اضافه شده، سهم جریان خطاهای سیستم های PV کاهش می یابد. با توجه به اینکه پارامترها به صورت محلی در هر سطح نفوذ اندازه گیری می شود، روش پیشنهادی نیاز به هیچ اینک مخابراتی ندارد. اثربخشی روش پیشنهادی برای انواع مختلف سناریوهای خطا، تغییرات در میزان نفوذ فتوولتائیک و مقاومت های خطای متفاوت با استفاده از مطالعات موردی و شبیه سازی دقیق، بررسی شده است. نتایج به وضوح نشان می دهد که روش تطبیقی پیشنهادی می تواند به صورت صحیحی جریان خطای فیدر را کنترل و مانع از وقوع عدم هماهنگی بین فیوز و ریکلوزر گردد.

کلیدواژه ها

تولیدات پراکنده، سیستم توزیع، محدودسازی جریان خطا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.