تعیین میدان جابجایی در یک ورق تحت بارگذاری برشی همراه با بهینه سازی توابع پایه بی اسپلاین در روش تحلیل هم هندسی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کابردی در مهندسی برق مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF05_295
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 367
نویسندگان
گروه مهندسی مکانیک، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
گروه مهندسی مکانیک، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
چکیده
تحلیل هم مهندسی یک روش عددی جدید برای حل مسائل است. این روش دارای ویژگی های منحصر به فردی است که توانایی جایگزینی با دیگر روش های عددی نظیر روش المان محدود را دارا می باشد. در این مقاله ضمن معرفی روش هم مهندسی و فرمول بندی این روش در تحلیل استاتیکی، توابع پایه بی اسپلاین شرح داده شده است. در ادامه روش های ترفیع مرتبه، افزودن گره و روش کار که برای بهینه سازی توابع پایع در روش هم مهندسی استفاده می شوند، شرح داده شده و مورد بحث قرار گرفته است. به منظور نمایش ویژگی های این روش و نحوه بهینه سازی توابع پایه، یک ورق تحت بارگذاری برشی با استفاده از روش هم مهندسی به همراه روش های گوناگون بهینه سازی توابع پایه، تحلیل شده است. نتایج به دست آمده در هر مرحله با نتایج المان محدود مقایسه شده است. نتایج نشان دهنده تطابق دو روش المان محدود و روش هم مهندسی بوده و سرعت همگرایی در روش هم مهندسی با توجه به استفاده از تعداد نقاط کنترلی کمتر، در مقایسه با تعداد گره های المان محدود بالاتر است. همچنین با توجه به بهینه سازی های صورت گرفته، نتایج حاکی از برتری بهینه سازی کا نسبت به فرآیندهای بهینه سازی افزودن گره و ترفیع مرتبه می باشد.کلیدواژه ها
تحلیل هم هندسی، روش عددی، نربز، بی اسپلاین، بهینه سازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.