توسعه و تحلیل کنترل چندگانه سیستم خورشیدی به منظور افزایش پایداری شبکه
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کابردی در مهندسی برق مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF05_185
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 451
نویسندگان
گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
امروزه تولید توان با استفاده از انرژی خورشیدی نقش مهمی را در تولید برق در سراسر جهان ایفا می کنند. انرژی خورشیدی به دلیل در دسترس بودن و امکان تولید در نواحی مسکونی، بدون آثار مخرب برای ساکنین منطقه اهمیت ویژه ای در میان انواع دیگر انرژی های تجدید پذیر پیداکرده است. تحقیقات گسترده برای بهبود عملکرد این دستگاه ها به ویژه سیستم های خورشیدی که قابلیت های چندگانه از جمله هوشمند سازی کنترل برای کنترل انعطاف پذیر توان و جبران توان راکتیو را دارند، باید انجام گیرد. سیستم های خورشیدی در پایداری شبکه، قابلیت اطمینان و حفاظت از شبکه در مقابل خطا باید هوشمند شوند. در این مقاله در گام اول یک سیستم فتوولتائیک متصل به شبکه تک فاز شامل مبدل افزاینده ولتاژ، اینورتر پل اچ و یک فیلتر LCL طراحی و مدل شده و در گام دوم دو استراتژی کنترلی متفاوت با امکان تزریق توان راکتیو برای کنترل سیستم بکار گرفته شده و سنکرونیزاسیون با استفاده از سیستم متعامد ساز انجام گرفته است. ساخت سیگنال های متعامد به طور چشمگیری به پویایی سیستم وابسته است، بدین منظور برای سنکرونیزاسیون دقیق و سریع جریان تزریقی به شبکه با ولتاژ شبکه از سیستم مرتبه دوم انتگرال گیر تعمیم یافته (SOGI) استفاده شده است. سیستم کنترلی اول با استفاده از روش کنترلی خودکار مدل شده است و سیستم کنترلی دوم کنترل بر مبنای مانیتورینگ ارائه شده است و حلقه کنترلی جریان به همراه جبران کننده هارمونیکی در هر دو روش کنترلی به کار گرفته شده است. شبیه سازی برای تایید طرح ها و روشن شدن نقاط مثبت هر یک، در نرم افزار متلب/سیمولینک انجام گرفته است.کلیدواژه ها
سیستم فتوولتائیک، SOGI، توان راکتیو، توان اکتیو، کنترل انعطافپذیرمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.