دیدگاه هنر پست مدرنیسم(آوانگارد) در مقایسه با نگرش هنر مدرنیسم
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس ملی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3924
نویسندگان
کارشناسی ارشد پژوهش هنر،دانشکده هنر و معماری واحد آزاد تهران
دکتری فلسفه هنر،دانشیار دانشکده هنرومعماری واحد آزاد تهران مرکز
چکیده
واژه پست مدرن از نظر دستوری صفتی است که به مجموعه ی معینی از ابزار ها با رویکردها و به مرحله یا دوره ی خاصی از تفکر اطلاق می گردد.این واژه همانند واژه های مدرن یا کلاسیک و رمانتیک و....بیان گر آن است که در ارتباط با تفکرات و تاملات نظری دوره یا عصر خاصی به کار می رود و همانند آنها بیانگر اعتقادات،دیدگاه ها و پارامترهایی که اکثر نظریه پردازان پست مدرن درباره ی آنها اتفاق نظر دارند و به شرح ذیل می باشند: نفی امکان وجود حقیقت واحد،نفی امکان ارائه تصویر حقیقی واحد از جهان خارجی،دغدغه بابت نفی مرکز یا مرکزیت زدایی هنر مدرنیسم و بی اعتبار ساختن موضوعات قرار دادی پژوهش های علمی و دانشگاهی که به تعبیری می توان نظریه ی نسبیت را بیان نمود، همه ی این معیار ها در هنر پسامدرن به خوبی مشهود می باشد.حال آنکه هدف پژوهش حاضر بر آن است تا معیار های سنجش هنر پسا مدرن را با هنر مدرن ارزیابی نماید و دیدگاه های هر یک را بر اساس بازه ی زمانی آن عصر بررسی نماید. از طرفی بر اساس رابطه علی و ومعلولی که میان مفهوم پسامدرن با زندگی و جامعه ای که در آن زندگی میکنیم وجود دارد و علاوه بر آن ، تحلیل و بررسی موردی هنر مدرن با پست مدرن روش تحقیق پژوهش را علی-توصیفی-تحلیلی انتخاب نمودیم. پژوهش حاضر برآن است تا گامی در روند درک بهتر ویژگی های هنر پست مدرنیسم باشد .کلیدواژه ها
پست مدرنیسم،مدرنیسم، پلورالیزم ،ناخودآگاه ،اقتباسمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.