اولویت بندی پروژه های بهبود مدل EFQM با رویکرد کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: پروژه های بهبود فناوری اطلاعات)

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ICTM05_180
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3337
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحیدر میرفخرالدینی

دکتری مدیریت و عضو هیئت علمی و مدیر گروه مدیریت صنعتی دانشگاه یزد

سیدحبیب اله میرغفوری

دکتری مدیریت و رئیس دانشکده اقتصاد مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد

حسین صیادی تورانلو

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه یزد

چکیده

درسالهای اخیر نرخ سرمایه گذاری در زمینه فناوری اطلاعات در کشور نیز افزایش بسیاری یافته است اما شواهد نشان میدهد که سازمان ها نتوانسته اند اثر بخشی مورد انتظار خود را از سرمایه گذاری دراین امر به دست آورند از این رو در کاربرد این فناوری با معماری بهره وری روبرو میباشند شاید بتوان یکی از مهمترین علل این امر را به عدم انتخاب صحیح پروژه های فناوری اطلاعات براساس یک سیستم ارزیابی عملکرد استاندارد، نسبت داد. در پژوهش حاضر الگوریتمی جهت اولویت بندی پروژه های بهبود فناوری اطلاعات حاصل از فرایند خودارزیابی سیستم فناوری اطلاعات براساس مدل EFQM در شرکت برق منطقه ای یزد ارائه گردیده ست درالگوریتم پیشنهادی شاخصهای اولویت بندی پروژه های بهبود در راستای اهداف استراتژیک سازمان تعیین می گردد بطوریکه اجرای پروژه های بهبود ی که در این الگوریتم حائز اجرا شده اند علاوه بر بهبود سیستم فناوری اطلاعات سازمان، شرایط دستیابی به اهداف استراتژیک شرکت و سرآمدی را ایجاد می نمایند پیاده سازی الگوریتم پیشنهادی تحقیق در شرکت مزبور حاکی از این است که از بین 59 پروژه بهبود فناوری اطلاعات حاصل از فرایند خودارزیابی 15 پروژه مستلزم اولویت بندی شناخته شدند و دراین میان پروژه ی طراحی و پیاده سازی مکانیزم مدیریت فناوری، اولویت اجرا را از دیدگاه تیم تعالی شرکت برق منطقه ای یزد کسب نمود.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، مدل تعالی سازمانی، پروژه های بهبود، FANP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.