انواع قابلیتهای فناوری اطلاعات و اثرات آن بررقابت پذیری سازمان
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: ICTM05_165
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3242
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات دانشگاه قم ، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات دانشگاه قم ، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت استراتژیک دانشگاه شهید بهشتی استاد مقطع کارشناس
چکیده
سازمان ها همواره به دنبال کسب برتری در بازارهای رقابتی از طریق نشان دادن عملکرد شایسته میباشند این امر در بازارهای سنتی با سخت کوشی و تکیه بر منابع و قابلیتهای موجود و غیرمبتنی بر فناوری اطلاعات امکان پذیر بود ولی با ظهور فناوری اطلاعات و تحت تاثیر قرار گرفتن بازارهای سنتی از آن دیگر نمی توان نقش فناروی اطلاعات را در ایجاد رقابت پذیری برای سازمان ها نادیده گرفت دراین مقاله مفاهیم مهم در زمینه رقابت پذیری و مزیت رقابتی و فناوری اطلاعات بررسی شده است مشخص شده است که مزیت رقابتی منشا اصلی رقابت پذیری در سازمان است همچنین در مورد انواع چشم اندازهای فناوری اطلاعات و مزیت رقابتی اعم از چشم انداز مبتنی بر منبع بحث شده است. برای رفع کاستی های چشم انداز مبتنی برمحور در ایجاد مزیت رقابتی توسط فناوری اطلاعات این چشم انداز با چشم انداز دانش محور تلفیق شده است. انواع قابلیتهای فناوری اطلاعات از نگاه چشم انداز جدید در سازمان دسته بندی شده و اثرات هر کدام در ایجاد مزیت رقابتی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است در نهایت مدلی مفهومی در ارتباط با کسب مزیت رقابتی توسط انواع قابلیتهای فناوری اطلاعات در سازمان ارائه شده است.کلیدواژه ها
رقابت پذیری، مزیت رقابتی، فناوری اطلاعات، دانشمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.