راهبردهای ارتقاء سواد رسانه ای دیجیتال دانش آموزان ابتدایی برای وزارت آموزش و پرورش ج.ا.ا
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی با موضوع خانواده
- کد COI اختصاصی: MILCONF02_147
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3192
نویسندگان
دکترای مدیریت رسانه، دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن
چکیده
رشد سریع فن آوری ارتباطات ظهور شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و تلفن همراه هوشمند و به دنبال آن رشد استفاده دانش آموزان ایرانی از فضای مجازی و بازی های رایانه ای تاثیر به سزایی در فضای فرهنگی اجتماعی ایران اسلامی به ویژه برای کودکان و نوجوانان گذاشته است. هدف این تحقیق، تدوین راهبردهای افزایش مهارت های عمومی دانش آموزان در زمینه استفاده از رسانه های دیجیتال و بازی های رایانه ای برای وزارت آموزش و پرورش می باشد. این تحقیق با استفاده از روش مصاحبه عمیق، انجام شد. برای دستیابی به اهداف تحقیق از نظرات خبرگان در این حوزه کمک گرفته شد. نتیجه این تحقیق نشان داد مهمترین راهبرد وزارت آموزش و پ رورش ج.ا.ا برای ارتقائ سواد رسانه ای دیجتال تنظیم و تدوین درس آموزش سواد فرهنگی - رسانه ای دیجیتال برای دانش آموزان در مقطع ابتدایی متناسب با اقتضائات کودکی آنها و نوع استفاده این دانش آموزان از رسانه های جمعی، رسانه های دیجیتال و بازی های رایانه ای در بستر فضای مجازی و تلفن همراه هوشمند است .کلیدواژه ها
راهبرد، سواد رسانه ای، دانش آموز، ابتدایی، وزارت آموزش و پ رورش ج.ا.امقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.