آشنایی با سواد رسانه ای با رویکرد آموزش در خانواده
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی با موضوع خانواده
- کد COI اختصاصی: MILCONF02_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 829
نویسندگان
دبیر آموزش وپرورش خراسان شمالی
چکیده
در دنیای امروزرسانه ها یکی از اجزای اساسی جوامع انسانی به شمار می روند:بنابراین سواد رسانه ای شامل تحقیق،تحلیل آموزش و نیز آگاهی از تاثیر رسانه هایی (همچون:رادیو،تلویزیون،فیلم ،موسیقی،مجله،کتاب و اینترنت) بر افراد اجتماع است. از چند دهه گذشته، کشورهای زیادی با درک ضرورت آموزش سواد رسانه ای در عصر جدید، به آموزش این نوع از سواد پرداخته اند.مقاله حاضر به بررسی رویکرد های سواد رسانه ای وراهکارهای آموزش سواد رسانه ای در جامعه و همچنین والدین می پردازد. اندیشمندان برای سود رسانه ای پنج رویکرد: ایدئولوژیکی، فرهنگی، سیاسی، آموزشی، زیبایی شناختی، اجتماعی اقتصادی در نظر گرفته اند. سواد رسانه ای و آموزش رسانه ای والدین حوزه نوظهوری است که به تقویت شناخت والدین در نحوه نظارت بر مصرف رسانه ای فرزندان شان کمک می نماید. روش تحقیق در این مقاله کتابخانه ای بوده و اطلاعات مورد نیاز تحقیق از منابع فارسی و انگلیسی و سایت های معتبر انگلیسی جمع آوری شد. نتایج تحقیق نشان داد: سواد رسانه ای مجموعه ای از چشم اندادزها است که مخاطب به صورت فعالانه برای قرار در گفتن در معرض پیام رسانه ها از آن استفاده می کند تا معنای پیام هایی را که دریافت کرده است ، به خوبی تفسیر و تحلیل کند. آن ضرورت سواد رسانه ای والدین نیز امری اجتناب ناپذیر است و این دانش و مهارت شکاف میان نسل ها را پر می کند و والدین با اتکا به تفکرات و مهلت های انتقادی در استفاده از رسانه ها می توانند زبان، فرهنگ، مشغله های ذهنی و نگرانی های نسل ج وان را به خوبی درک کنند.کلیدواژه ها
سواد رسانه ای،آموزش،والدینمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.