چالش های فرهنگی و حرفه درس پژوهی ایران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین در حوزه یاددهی و یادگیری
- کد COI اختصاصی: EDUCONF01_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 521
نویسندگان
آموزش و پرورش استان ایلام ، شهرستان ایلام ، مدرسه شهید صیاد شیرازی( توحید)
چکیده
تحقیق تدریس درکلاس درس همچون پژوهش در درون نظام آموزشی یکی از موضوعاتی است که بسیاری ازپژوهشگران آموزشی به آن توجه داشته اند.پژوهش درکلاس درس،پژوهش در مدرسه، پژوهش درباره نحوه آموزش ویادگیری،پژوهش در باره مسائل کف کلاس درس می تواند از چالش های نظام تربیتی باشد. فرآیند تدریس- پژوهی رویکرد نسبتا جدیدی است که در طراحی آموزشی موفقیت های زیادی کسب نموده است و پژوهشگران، معتقدند که کشورهای اجرا کننده این طرح،دانش آموزانی با پیشرفت تحصیلی مطلوب خواهند داشت. این موضوع سبب شده است تا کارگزاران آموزشی در بسیاری از کشورها به فکر بهبود کیفیت کلاس های درسی از طریق باشند.در این پژوهش سعی شده است، چالش های پیش رویفرآیند اجرای درس پژوهی در ایران بررسی شود. از اینرو نگارندگان در این مطالعه برای شناسائی چالش هاو اجرای کارآمدتر این فرآیند آموزشی، از روش های موردکاوی و استفاده از اسناد مکتوب بهره برده اند. تحقیق حاضر از نوع تحقیقات کیفی توصیفی محسوب می شود، که مطالعه آن به صورت تطبیقی صورت گرفته است. با توجه به نتایج مطالعات، پیش بینی می شود که عدم موفقیت فرآیند تدریس- پژوهی در ایران غالبا به شیوه های غلط اجرایی و همچنین مدیریت کلان آموزشی مربوط می شود.کلیدواژه ها
تدریس- پژوهی، فرهنگ آموزش، توسعه حرفه ای، رویکردهای نوین آموزشی.مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.