بررسی ریسک های خارجی جاده هشتگرد-طالقان و تاثیر آن بر اهداف زمانی پروژه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین عمران معماری و صنعت ساختمان ایران
  • کد COI اختصاصی: IRCIVIL03_187
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 629
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی مقدمی

مجری پروژه های ساختمانی و صنعتی، شرکت پارسیان سازه آلاله

محمد مقدمی

دانشجوی مهندسی عمران

چکیده

امروزه بسیاری از کشورهای در حال توسعه در راستای دستیابی به اهداف رشد، نیازمند افزایش سرمایه گذاری در پروژه های زیربنایی می باشند. از طرفی موفقیت کشورها در پروژه های زیربنایی و عمرانی از جمله ویژگی های توسعه آنان محسوب می شود. به نحوی که سالانه سهم بسیاری از اعتبارات و بودجه خود را به بخش های عمرانی علی الخصوص پروژه های راه سازی اختصاص می دهند.همچنین محیط اجرای بسیاری از پروژه ها پیچیده و پویا می باشد، این عدم اطمینان منجر می شود تا بسیاری از پروژه ها در کشور به موفقیت قابل ملاحظه ای در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده خود نرسند.لذا هدایت صحیح و دقیق پروژه های راه سازی نیازمند اجرا و پیاده سازی نظام مدیریت پروژه و مدیریت ریسک می باشد تا به اهداف هزینه، زمان و کیفیت پروژه طبق برنامه دست یابند. مدیریت ریسک به عنوان یکی از ابزارهای موفقیت پروژه ها، فرایندی است که شناسایی، تحلیل و ارزیابی و کنترل ریسک های پروژه را فراهم سازد. اجرا و پیاده سازی مناسب و صحیح این فرایند احتمال دستیابی هم زمان به اهداف عملکردی؛ کیفیتی، زمانی و هزینه ای را امکان پذیر می سازد. این پژوهش تلاش دارد ریسک های خارجی در پروژه های راه سازی هشتگرد-طالقان را با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و تلفیق آن با پیمایش میدانی شناسایی، تجزیه و تحلیل نماید و ریسک هایی که احتمال وقوع آن و اثر آن بر اهداف زمانی پروژه زیاد می باشد. پاسخ های مناسب برای آن را ارائه نماید.

کلیدواژه ها

مدیریت ریسک، ریسک های خارجی، پروژه راه سازی، هشتگرد-طالقان، زمان بندی پروژه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.