تحلیل اقتصادی آب شیرین کن خورشیدی با فرآیند رطوبت زا-رطوبت گیر
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بنیادین در مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: MECHEN01_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 542
نویسندگان
تهران،دانشگاه تهران،دانشکده محیط زیست
چکیده
شیرین سازی آب با استفاده از انرژی خورشید همواره یکی از زمینه های پژوهشی و حتی کاربردی مطرح در صنایع شیرین سازی آب بوده و در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اما روش رطوبت زایی و رطوبت گیری از هوا یا به اختصار HD که در این پژوهش مدنظر می باشد از جمله روش های مطرح در زمینه آب شیرین کن های خورشیدی است که پس از دهه 90 میلادی بیشتر مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.در این پژوهش تحلیل اکونومیک این فرآیند مورد بررسی قرار گرفته و به کمک ظرفیت تولید آب شیرین که ازبخش ترمودینامیکی به دست آمد توانستیم از رابطه های اکونومیکی قیمت نهایی آب شیرین تولیدی را بدست آمده و مقایسه ای بین قیمت آب تولیدی آب شیرین کن حاضر و سیستم های دیگر آب شیرین کن صورت گرفته است. در نتیجه در مناطق دور افتاده آب شیرین کن با انرژی خورشیدی یکی از گزینه های مناسب برای تامین آب می باشد.کلیدواژه ها
شیرین سازی ، رطوبت زایی و رطوبت گیری، تحلیل اکونومیکمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.