برنامه ریزی امنیت مقید تصادفی واحدهای تولیدی در حضور واحدهای بادی و ذخیره ساز انرژی هوا فشرده ایزوترمال I-CAES

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و سیستم های هوشمند ایران
  • کد COI اختصاصی: NEEC05_133
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 496
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید جمال الدین حسینی

دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران.

مجید معظمی

استادیار، مرکز تحقیقات ریزشبکه های هوشمند، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

چکیده

در محیط تجدید ساختاریافته به دلیل حضور منابع انرژی تجدیدپذیر دارای عدم قطعیت، بهره بردار سیستم با مشکلاتی روبرو می گردد. زیرا در شرایط بازار رقابتی برق، پیش بینی میزان تولید برق تاثیر بسزایی بر قیمت بازار دارد و این عدم قطعیت این پیش بینی را با مشکل روبرو خواهد کرد. به همین منظور استفاده از سیستم های ذخیره ساز همچون واحدهای هوا فشرده نقش کلیدی در رفع این مشکل و بهره برداری اقتصادی تر از سیستم ایفا می کنند. از نیروگاه های هوا فشرده قبل از تجدید ساختار در صنعت برق به منظور پیک زدایی استفاده می شد. اما امروزه نیروگاه های هوافشرده می توانند به عنوان یک تولیدکننده مستقل توان، در بازار رقابتی شرکت کنند. در سیستم 118 باس استاندارد IEEE موردمطالعه در این مقاله برنامه ریزی مشارکت واحدها امنیت مقید با در نظر گرفتن قیود بهره برداری سیستم در صورت مشارکت واحدهای بادی و ذخیره ساز هوافشرده ایزوترمال انجام گرفته است. قید ذخیره چرخان به منظور تامین امنیت سیستم در حل مسئله مشارکت واحدها مدنظر گرفته شده است. درنهایت پخش بار اقتصادی بین واحدهای که باید در شبکه حضورداشته باشند انجام گرفته و هزینه بهره برداری محاسبه شده است. روند حل مسئله مجددا در سیستم موردنظر، بدون در نظر گرفتن حضور سیستم های ذخیره ساز و بادی انجام گرفته و نتایج آن باحالت های قبل مقایسه شده است. این امر می تواند به خوبی نقش سیستم های ذخیره ساز را در بهره برداری بهتر و اقتصادی تر را نشان دهد

کلیدواژه ها

مزرعه بادی، ذخیره ساز هوا فشرده ایزوترمال، برنامه ریزی مشارکت واحدهای امنیت مقید، بهره برداری، پیش بینی، عدم قطعیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.