تحلیل مدیریت بهینه شهری از طریق تشکیل مدیریت محلی (مطالعه موردی: شهرکرد)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سیزدهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران
- کد COI اختصاصی: IGAC13_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 515
نویسندگان
دانشجوی دکتری جغرافیا وبرنامه ریزی شهری، دانشگاه تبریز
دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه شهید بهشتی تهران
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نور بروجن
چکیده
بررسی واقعیت های جهان امروز در عرصه ی مدیریت بر جوامع درسطوح مختلف بیانگر این است که علی رغم پیشرفت و توسعه ی جهانی، مشکلات هرروز بیش تر، تازه تر و پیچیده تر می شود و ناکارآمدی دولت ها برای مدیریت مستقیم وتمامیت خواهانه عیان تر می گردد. هم چنین عرصه برای ظهور وکارآمدی مدیریت محلی که از یک سو از مشارکت مردمی وظرفیت های محلی، و از سوی دیگر از دانش نوین و فناوری های ارتباطی برخورداراست، بیش تر فراهم می شود. مشارکت مردم و استفاده از دانش بومی آن ها در مقوله مدیریت شهری با تشکیل مدیریت محلی و با رویکرد محله محوری امری ضروری است که در دهه های اخیر مورد توجه واقع شده است. بر همین اساس، پژوهش حاضر با هدف بررسی ظرفیت ها وپتانسیل های موجود در شهر، شهرکرد جهت مشارکت شهروندان در مدیریت بهینه شهری می باشد.برای دستیابی به این هدف با استفاده از روش توصیفی تحلیلی و پیمایشی با تکمیل پرسشنامه به حجم نمونه ای برابر با 100 نفر از کارشناسان و متخصصان در امور شهری پرداخته شد. نتایج تحقیق در قالب تحلیل SWOT نشان داد که موقعیت مدیریت شهری در شهرکرد از میان چهار حالت تهاجمی، محافظه کارانه، تدافعی و رقابتی، در حالت تهاجمی قرار دارد. لذا با توجه به نتایج به دست آمده از تحقیق می توان گفت که مهم ترین اولویت برای راهبرد تهاجمی، بکارگیری اصول و معیارهای مدیریت محلی برای هدایت وبرآوردن نیازها و مطالبات شهروندی عنوان شدکلیدواژه ها
مدیریت محلی،مدیریت شهری، مشارکت، SWOTمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.